حفظ حریم خصوصی منجر به کاهش استرس می شود

مدیر مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اعظم (عج) گفت: عفاف و حجاب به جز زنان شامل مردان نیز می شود.
 
 هدایت صحرایی روز دوشنبه در نشست خبری، علمی تاثیر عفاف و حجاب بر سلامت روان گفت: رعایت حفظ حریم به سلامت روان در جامعه منجر می شود.  
 
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه بقیه الله، مهمترین موضوع حفظ حریم افراد رعایت کرامت انسان است، گفت: هنگامی که حریم خصوصی فرد شکسته شود فضای اضطرار و استرس برای فرد به وجود می آید.
 
صحرایی گفت: دیدن جنس مخالف که پوشش نامناسبی دارد برای آقایان می تواند استرس آفرین باشد. و برای زنان نیز شنیدن صدای جنس مخالف استرس زا است.
وی با تاکید بر این که عفاف پایه حجاب است، گفت: وقتی فردی عفاف را رعایت نمی کند خودش را در معرض استرس قرار می دهد.
 
 غربی ها از استرس و اضطراب ها مربوط به مسایل جنسی رنج می برند
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه بقیه الله اعظم (عج) گفت: مطالعات در غرب نشان می دهد منشا بسیاری از اضطراب و استرس ها، مسایل جنسی است.
 
 زینب اختری روز دوشنبه در نشست خبری، علمی با عنوان تاثیرات عفاف و حجاب بر سلامت روان که به همت بسیج جامع پزشکی برگزار شد، گفت: پس از مطالعه و تحقیقات بر روی مقالات علمی کشورهای غربی به این نتیجه رسیدیم که آنها نیز منشاء بسیاری از اضطراب ها را مسائل جنسی می دانند.
 
وی ادامه داد: پیچیدگی و گستردگی این نوع اضطراب در غرب به حدی است که تمایلات همجنسگرایانه در این کشورها زیاد شده است و در این مسایل دچار تعارضات زیادی شدند. اضطراب و استرس های زیاد سبب عدم توانایی در اخذ تصمیم صحیح می شود.
 
اختری با بیان این که ۶۵ تا ۸۰ درصد ورودی های مغز از طریق حس بینایی صورت می‌گیرد، افزود: حفظ حریم خصوصی نهایتا منجر به کاهش استرس و در ادامه اخذ تصمیمات به دور از صرف احساسات می شود.
 
وی گفت: برای رسیدن به سلامت جسم نیز به میزان ورود تغذیه به بدن برای تامین سلامت توجه می کنیم. یکی از این تصمیمات درست، انتخاب صحیح برای ازدواج است که اگر بدور از استرس باشد می توان امیدوار بود که تصمیم درستی گرفته شده است