گزارش رویترز از جزئیات گفت‌وگوی ایران و آمریکا

رویترز نوشت که پس از اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر گفت‌وگوی مستقیم با ایران، یک مقام ارشد ایرانی که خواست نامش فاش نشود، به این خبرگزاری گفت: گفت‌وگوها مستقیم نخواهد بود... و با میانجیگری عمان خواهد بود.

رویترز افزود: یک مقام ایرانی دیگر که او نیز خواست نامش فاش نشود، اواخر هفته گفت که احتمالا یک بازه زمانی دو هفته‌ای برای رسیدن به توافق وجود خواهد داشت.

ترامپ دوشنبه شب در کاخ سفید در جریان دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به خبرنگاران گفت: ما در حال گفت‌وگوی مستقیم با ایران هستیم و آنها شروع کرده‌اند. شنبه ادامه خواهد یافت. ما ملاقات بسیار بزرگی داریم.

ترامپ مدعی شد که ملاقات روز شنبه در یک سطح بالا انجام خواهد شد اما توضیحی درباره آن ارائه نکرد. وی همچنین از اظهارنظر درباره محل این گفت‌وگو خودداری کرد.

نیویورک تایمز بامداد سه‌شنبه نوشت، برداشت ایران از گفت‌وگو (درباره برنامه هسته‌ای) با آنچه که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دوشنبه شب در کاخ سفید به خبرنگاران گفت، به نوعی متفاوت است.

نیویورک تایمز مدعی شد، سه مقام ایرانی مطلع از برنامه‌ها برای گفت‌وگو با آمریکا که نامشان منتشر نشده است، به این روزنامه اعلام کردند که نمایندگان تهران و واشنگتن قرار است روز شنبه در عمان برای انجام گفت‌وگوهای غیرمستقیم ملاقات داشته باشند.

این روزنامه آمریکایی افزود، روز شنبه در عمان نمایندگان ایران و آمریکا در اتاق‌های جداگانه‌ای خواهند بود و دیپلمات‌های عمانی پیام‌های آنها را رد و بدل می‌کنند.

نیویورک تایمز نوشت، مقام‌های ایرانی گفتند که اگر مذاکرات غیرمستقیم به خوبی پیش برود، ایران برای گفت‌وگوی مستقیم با آمریکا آماده است.