به گزارشافکارنیوزبه نقل از فارس، رحیم احمدیروشن در مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه گیلان در تالار حکمت دانشکده علوم انسانی این دانشگاه با اشاره به اینکه قرآن کریم میفرماید حتی تصور مردن شهدا را نیز نکنید، اظهار کرد: خون شهدا رسالت سنگینی را بر دوش ما گذاشته است.
پدر شهید مصطفی احمدیروشن با بیان اینکه این شهید دارای خصوصیتهای بارزی بود، افزود: شجاعت، شهامت، انسان دوستی، کاردانی و وظیفهشناسی از ویژگیهای مهم مصطفی بود.
وی این شهید را دارای چهار خصوصیت بارز دانست و گفت: نخستین ویژگی بارز مصطفی احترام به پدر و مادر خود بود به طوری که هرگز سخنی نگفت که ذهن ما را ناراحت کرده باشد.
احمدیروشن افزود: هرگز نباید تصور کرد که با یک مدرک تحصیلی و مقام دنیایی احتیاجی به دعای پدر و مادر نداریم بلکه تمام گرههای کور زندگی با دعای پدر و مادر باز شدنی و چراغ راه زندگی است.
وی با اشاره به نحوه برخورد این شهید با پدر و مادر خود، ابراز کرد: مصطفی هر هفته به ما سر میزد و هر بار که وارد خانه میشد از ابتدا تا انتها تنها با شوخی و لطیفه خنده را بر لبهای ما مینشاند به گونهای که انگار در بهشت هستیم.
پدر شهید مصطفی احمدیروشن، فرزند شهیدش را یک سرباز خوب برای ملت ایران دانست که هیچگاه در کارش کمکاری نمیکرد و افزود: از ۲۴ ساعت تنها سه ساعت استراحت میکرد و به طور مداوم در حال کار و فعالیت بود.
وی تصریح کرد: با کارهای مصطفی و امثال او تا چند سال آینده از نظر قطعات هستهای و مایحتاج دستگاههای هستهای خودکفا میشویم.
احمدیروشن با یادآوری دوران اصلاحات و مجلس ششم و تعطیلی فعالیتهای هستهای ایران در این دوران، اذعان کرد: آن روزها آثار غم و سستی در وجود مصطفی مشهود بود و میگفت دیگر وجود ما در نطنز معنا ندارد.
وی اضافه کرد: پس از آغاز دوباره فعالیتهای هستهای ایران مصطفی به همراه تعدادی از دوستانش در مدت ۱۲ شبانهروز به صورت شیفتی کار میکردند و گاهی مصطفی از شدت خستگی کنار دستگاهها به خواب میرفت و بعد از ۱۲ روز کار تنها یک روز به کنار خانواده خود میآمد.
پدر شهید مصطفی احمدیروشن، کار و فعالیت جهاد گونه را یکی از خصوصیات مهم این شهید خواند و یادآور شد: هرگز در برابر زورگویی و زیادهطلبی کوتاه نمیآمد.
وی مسئله حفظ و نگهداری از بیتالمال را از مسایل مهم برای مصطفی نامید و خاطرنشان کرد: مصطفی معاون بازرگانی سازمان انرژی اتمی بود و در زمان مسئولیتش در این سازمان میلیاردها دلار به نفع بیتالمال صرفهجویی شد.
احمدیروشن، پسر شهیدش را مریدی خوب برای مقام معظم رهبری دانست و گفت: مصطفی بسیار شوخ طبع بود و وارد هر مجلسی که میشد همه را به خنده میآورد.
وی با اشاره به اینکه مصطفی با تمام افکار و سلیقهها کنار میآمد، بیان کرد: او خط قرمزی برای خود داشت و آن خط قرمز حضرت آقا بود و اگر کسی وارد این خط قرمز میشد اخلاق مصطفی نیز کاملا تغییر میکرد و عصبانی میشد.
پدر شهید مصطفی احمدیروشن افزود: روزی که مقام معظم رهبری به خانه ما آمدند فرمودند که شهادت این جوان مانند تیری در قلب ما بود.
وی وجود رهبری را یک نعمت بیبدیل خواند و تصریح کرد: نعمت رهبری به معنای داشتن چراغ راه زندگی است که اگر نباشد ممکن است به بیراهه برویم.
احمدیروشن درباره بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا گفت: به دلیل نداشتن رهبری مانند مقام معظم رهبری هیچکدام از این انقلابها به نتیجه مطلوب نرسیده است.
وی یکی دیگر از ویژگیهای ممتاز این شهید را بنده خدا بودن دانست و افزود: مصطفی هرگز به فکر مطرح کردن خود نبود و ما چیزهایی را که درباره او میدانیم پس از شهادتش توسط دوستانش فهمیدیم.
پدر شهید احمدیروشن، یادآور شد: در یکی از دست نوشتههای مصطفی که بعد از شهادتش پیدا شد، نوشته بود «خدایا، اگر از تو شهادت میخواهم این نیست که در برابر علم از تو مزد میخواهم از تو پوزش میخواهم و توبه میکنم که در برابر کار نکرده از تو مزد میخواهم».
وی شهادت را مقامی بالاتر خواند و متذکر شد: دو چیز موجب مطرح شدن مصطفی پس از شهادتش شد و آن دعای پدر و مادر و کارهای خالصانهای بود که برای خدا، آقا و مردم انجام داد.
احمدیروشن با اشاره به سختی از دست دادن تنها پسرش، ابراز کرد: اکنون نیز پس از شهادت او در صحبت کردن کلمات را فراموش میکنم و دستانم میلرزد اما دلجویی مردم شهیدپرور ایران از تمام اقشار جامعه و از موافقان و مخالفان جمهوری اسلامی بعد از شهادت مصطفی آرامشبخش ما است.
وی اذعان کرد: ما بسیار به مصطفی وابسته بودیم و اگر مادرش روزی سه بار با او تلفنی صحبت نمیکرد نمیتوانست دوریاش را تحمل کند و آن چیزی که ما را آرام میکند شهادت اوست و اگر به غیر از شهادت میمرد ما نیز از غصه میمردیم.
شناسه خبر:
۱۴۰۸۱۴
ماجرای آخرین دستنوشته شهیدروشن
پدر شهید مصطفی احمدی روشن گفت: حضرت آقا خط قرمز مصطفی بود و اگر کسی وارد آن میشد اخلاق مصطفی نیز کاملا تغییر میکرد.
۰