نشریات گروه مطبوعاتی هممیهن از سوی حزب کارگزاران سازندگی برای بسط تفکر تکنوکراتها در افکار عمومی شکل گرفته است؛ نام آنان با «توهین» به مقدسات و افراد گره خورده است؛ بعضی از محکومین فتنه 88 و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی که در این نشریات مسؤولیت دارند، رکورددار توقیف مطبوعات در کشور هستند؛ در کارنامه مطبوعاتی آنها «غیرانسانی» خواندن حکم قصاص تا «دروغگو» خطاب کردن رئیسجمهور مشاهده شود.
* حمایت از روزنامه هتاک به پیامبر اسلام (ص)
نشریه فرانسوی شارلی ابدو شهرت خود را مدیون انتشار کاریکاتورهای توهینآمیز به پیامبر اسلام است و پیشازاین به علت اصرار بر بازنشر سالیانه طرحهای توهینآمیز به پیامبر مسلمانان به شدت منزوی شده بود.
روزنامه مردم امروز با انتشار تصویری از جرج کلونی بازیگر و تهیهکننده آمریکایی در مراسم گلدن گلاب ۲۰۱۵، تیتر «کلونی: من هم شارلی هستم» را برای صفحه نخست خود برگزید. این روزنامه به دلیل حمایت از روزنامه هتاک فرانسوی که کاریکاتوری موهن را علیه پیامبر اسلام (ص) منتشر کرده بود، توقیف شد. پسازاین رخداد محمد قوچانی سردبیر این روزنامه اظهار داشت که «از موضع یک مسلمان اصلاحطلب به فعالیت مطبوعاتی»[1] پرداخته است و اتهامات وارده به روزنامه را رد کرد.
* حکم قصاص غیر انسانی است!
روزنامه آسمان در گفتوگو با «داود هرمیداس باوند» از اعضای جبهه ملی، قصاص را «غیر انسانی» خواند[2] و از تلاش یاران سیاسیاش برای مقابله با لایحه قصاص در دهه شصت روایت کرد. این اقدامات جبهه ملی در برابر حکم الهی با واکنش شدید امام خمینی (ره) مواجه شد و ایشان جبهه ملی را «مرتد» اعلام کردند.
* حسن روحانی دروغگوست!
حجتالاسلام حسن روحانی در جریان سفر به نیویورک، در پاسخ به پرسش کریستین امانپور، مجری شبکه تلویزیونی CNN در خصوص بازداشت روزنامهنگاران در ایران گفت: «فکر نمیکنم فردی به خاطر روزنامهنگاری، یا به خاطر فعالیت رسانهای دستگیرشده باشد» این اظهارات رئیسجمهور بهانهای شد تا حملات سنگینی از سوی حامیان اصلاحات متوجه رئیسجمهور شود. نشریه «صدا» از گروه مجلات هممیهن به سردبیری قوچانی به بازتاب نظرات برخی از کاربران در صفحه فیسبوک این نشریه درباره سخنان حجتالاسلام روحانی با کریستین امانپور پیرامون روزنامهنگاران زندانی پرداخت؛ این نشریه در بخش «شبکه هممیهن» با درج عبارتهای توهینآمیز به شخصیت رئیسجمهور هجمه وارد کرد و ایشان را «دروغگو» خواند؛ بخشی از این نظرات که نشریه صدا، ارگان حزب کارگزاران چاپ کرده است را از نظر میگذرانیم:
عباس لعل بر: واقعاً برای روحانی متأسفم...دروغ دروغه چه احمدینژاد بگه چه روحانی... به قول مهسا امیرآبادی: یکی به من پاسخ دهد خط اعتدال آقای روحانی از کجا میگذرد؟ از دروغگویی و فریب؟ از متهم کردن روزنامهنگاران زندانی که برای تقویت دولت ایشان سکوت کردهاند و از حقشان گذشتهاند؟! یکی به من پاسخ دهد...
محمدجواد خواجه یزدی: فکر میکنم بعد از احمدینژاد دروغ گفتن دولتمردان مخصوصاً وقتی خارج از کشور میرن عادی شده و فکر میکنن کسی متوجه نمیشه! یعنی چه که روزنامهنگاری به جرم روزنامهنگاری زندانی نیست؟ پس این روزنامهنگارا به جرم سبزیفروشی خارج از محدوده تو زندان هستند؟
حامد اژدری: دروغ محض، راههای بهتری برای پیچوندن خبرنگار هست؛ متاسفانه روحانی تبحر نداره و تو این زمینه سریع به دام خبرنگار میافته[3]
* توهین به مقام عالیرتبه نظام/ با این جماعت چه باید کرد؟
مسئولین هفتهنامه صدا، خبر از رخداد مهمی در شماره 101 صدا میدهند. دستیار سردبیر، نوشت: «هفتهنامهای که قرار نیست روزنامه شود اما ممکن است بتواند شما را از روزنامهها بینیاز کند و یک هفته را با آن سپری کنید.»
هفتهنامه «صدا» در شمارگان 101 خود، در بخش «خیابان 21» که با قلم آیدین سیار سریع از طنزنویسان هتاک روزنامههای زنجیرهای اصلاحات با کنایههای واضح به چگونگی نهی محمود احمدینژاد برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری پرداخته است. هفتهنامه هتاک صدا، محمود احمدینژاد را «رابین هود» معرفی کرده و داستان مضحکی را درباره نهی احمدینژاد از ریاست جمهوری ترسیم کرده است که اهانتی آشکار به مسؤولان ارشد نظام است؛ اهانتی که نیازمند ورود نهادها و مراجع نظارتی است و ما به دلیل این هتاکی، از انتشار آن خودداری میکنیم.
حال باید منتظر ماند و دید نظر نهادها و مراجع نظارتی نسبت به این طنز وقیحانه و سراسر توهین به مسؤولان ارشد نظام چیست.