![شفافیت باید برای همه باشد](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/oQzJZyyChp0y/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwV3cBqnoMK1wkbPi947v2YVtMASjFoYYdeAuZQEqfWSvXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVfA-P2QXHk1kNZSZ7oCLoYw,,/%D8%A7%D8%AD%D8%AF+%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C+%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87.jpg)
حجت الاسلام احمد آزادی خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز چهارشنبه 21 اردیبهشت مجلس در جریان بررسی طرح دوفوریتی شفافیت قوای سه گانه و دستگاههای اجرایی و سایر نهادها در تذکری اظهار داشت: اینکه گفته شود، مجلس دارد نمایش شفایت برگزار می کند خوب نیست؛ اگر شفافیت خوب است باید برای همه باشد.
وی افزود: مجلس تنها شورایی است که دوربین ها به طور مستقیم آن را می بینند و می شنوند هیچ جلسه ای اینقدر شفاف نیست.
آزادی خواه مطرح کرد: هم مجلس و هم تمامی موسسات و دستگاه ها باید شفاف باشند این نمایش شفافیت نیست و عین شفافیت است.
وی افزود: مجلسی که می گفتند یک سوزن هم به خود نمی زند، امروز به خود جوالدوز می زند؛ اگر شفافیت خوب است باید برای همه باشد.
نماینده مردم ملایر ادامه داد: امروز مردم از شرق و غرب تمامی مذاکرات صحن مجلس را می بینند و می شنوند، اما مجلس یه این قانع نیست و اعلام کرده است که مجلس و تمامی موسسات و دستگاه ها باید شفاف باشند.