مهدى رحمتى دهیار روستاى اسلام آباد بخش مرکزى رشتخوار صبح امروز در رابطه با معرفی روستای اسلام آباد در گفتگو با خبرنگار ما گفت: اینجا روستای اسلام آباد در 12 کیلومتری شهرستان رشتخوار است، از اینکه در این روستا اسلام هست هیچ شکى نیست ولى آبادى و آباد شدن در این روستا چند سالی است که از رونق افتاده است.
وی در ادامه به نحوه به وجود آمدن روستا اسلام آباد اشاره کرد و افزود: پنجاه سال پیش براى اولین بار در محل کنونی روستای اسلام آباد، چاه عمیقى زده شد و به یک عده از مردم ایرانى ضعیف و بى کارى که از کشور عراق توسط ریس جمهور وقت آن زمان اخراج شده بودند واگذار گردید ، طى سه الى چهار سال این مردم که زادگاهشان روستاى فتح آباد بود در حومه و اطراف آن چاه عمیق، شروع به ساخت و ساز کرده و بافت الان روستا را به وجود آوردند ، در همان سالها اولیه توسط حکومت وقت حمام عمومى در این روستا ساخته شد، که در اختیار مردم روستا قرار گرفت ، مدرسه هم در بعد از انقلاب اسلامى توسط جهاد سازندگى تکمیل و در اختیار دانش آموزان روستا گذاشته شد ، زمان میگذشت و همزمان با پیشرفتهاى انقلابى در تمام ایران حتى در زمان جنگ تحمیلى و هشت سال دفاع مقدس ، در سال ۱۳۷۰ شبکه برق نیز وارد روستا شد و مردم از نعمت برق بهرمند شدند همه این عملکردهاى خوب در عرض بیست سال ازحفارى چاه عمیق در روستا اتفاق افتاد.
دهیار روستای اسلام آباد خاطرنشان کرد: آبادى یعنى پیشرفت در سایه حضور نیروهاى مردمى و مسئولین دل سوز در روستاها، جوانان در آن سالها اولیه انقلاب که در جبهه ها حضور پیدا کردند و به موازات آنان مسئولین در روستا شروع به خدمت رسانى به پدران و مادران آنها کردند.
وی افزود: ارى اینجا روستاى شصت و هشت خانوارى اسلام آباد در شهرستان رشتخوار است، بعد از دهه هفتاد تا امروز که بیست و پنج سال است هنوز هیچ آبادى دیگری در اسلام آباد، و براى مردم کشاورز و زحمتکش این روستا صورت نگرفته است،
رحمتی در ادامه اذعان داشت: شاید نعمت گاز و تلفن راباید جز آبادى قرار دهیم ولى من معتقدم که این دو نعمت به موازات زمان اصلا قابل قیاس با مفهوم" ابادى " نیست، هرچندکه بابت این خدمت از همه مسئولین ممنون هستیم .
وی از نبود سیگار و قلیان و نداشتن حتی یک سیگاری در این روستا گفت و تصرح کرد: در برهه اى از زمان که در اکثر روستا ها شاید در بین جوانان و مردان مسن کشیدن سیگار و یا قلیان و یا مواد افیونى ، باب و تفریح به حساب مى آید ،روستاى اسلام آباد هیچ فرد سیگارى و یاافیونى و ... ندارد و این شاید به واسته تربیت صحیح پدران و مادرانى هستند که در اخرین روزهاى حیات خود در این روستا زندگى میکنند و هنوز نبود امکانات مثل آسفالت روستا ، بهداشت و..آنها را اذیت میکند !!
آیا واقعا این مردمان و زنان و جوانان روستا لیاقت بیشترى ندارند؟
آیا نباید تنها خیابان اصلى روستا اسفالت باشد ؟
آیا نباید این جوانان دارای پارک و لوازم ورزشى مناسبى باشند ؟
وی به عنوان آخرین سوال از مسئولین تصریح کرد: آیا روستایی هست که حتی یک سیگاری هم نداشته باشد و حتى مغازهاى روستا هم دست ازسود هنگفت فروش سیگار و تنباکو بردارند و فقط به فکر سالم بودن جوانان و نوجوانان روستا باشند؟ خواهشمندیم ،نه بخاطرنوجوانان و جوانان پاک و سالم بلکه بخاطر مادران و پدرانى که این جوانان را تربیت کردند و در گردن همه ما حق دارند ، به فکر روستاى اسلام اباد ، و جوانان و نوجوانان و مردم زحمت کش آن باشید .
انتهای پیام/