نویسنده روزنامه سعودی عکاض روز جمعه خاطرنشان کرد:« نمیدانم تا کی وجدان مسئولان دیوان کیفری بینالمللی درخصوص مجازات دولتهای توطئهگری مانند قطر که در موضع گیریها علیه صلح و امنیت در جهان شهره هستند،بیدار خواهد شد،
همچنین در جریان نیستم چه زمانی وجدان مسئولان این نهاد بینالمللی بیدار خواهد شد تا دولتهایی چون قطر را مجازات کنند که با حمایت مادی و لجستیکی از گروههای تروریستی، احزاب و شبه نظامیان افراطی همواره جنگهای فرقهای در خاورمیانه را دامن زدهاند.
نهادهای عدالت گستر نباید اجازه دهند که کشوری چون قطر از مجازات فرار کند.
به نوشته این نویسنده سعودی، دوحه در انتقال و آموزش عناصر گروههایی مانند داعش و اخوانالمسلمین در میان کشورهای عربی مشارکت وسیع دارد. کشوری که در انفجارهای مناطق مختلف مصر از استان سینای این کشور گرفته تا استان جنوبی المنیا، دست دارد.
قطر یکی از کشورهایی است که سال گذشته میلادی، بیشترین میزان خرید سلاح و مهمات را تجربه کرد، با این اوصاف باید از دوحه پرسید که این سلاحها کجا رفت و خرج چه کسانی شد؟
شاید محکومیت حکومت دوحه بسیار دشوار باشد، اما پس از اظهارات جنجال برانگیز امیر این کشور، اتهام قطر (در حمایت از تروریستها) حتمیت یافت و ادعای مسئولان این کشور مبنی بر این که خبرگزاری و پایگاه های خبری آنها هک شده است، از اتهام آنان اندکی نخواهد کاست.»
روابط عربستان و امارات با قطر در روزهای اخیر به دلیل انتشار اخباری منتسب به «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر این کشور درباره ایران دچار تنش و اختلافات شدید شد.
خبرگزاری رسمی قطر (قنا) دوم خرداد 96 خبری از «تمیم بن حمد آل ثانی» منتشر کرد که امیر قطر تاکید کرده بود « ایران از اهمیت منطقهای و اسلامی برخوردار است و نمیتوان آن را نادیده گرفت و به همین دلیل تشدید اوضاع با این کشور به دور از حکمت و تدبیر است.»
رسانههای عربستان و امارات با رد تصریحات دولت قطر در خصوص هک شدن خبرگزاری رسمی این کشور حملات شدیدی را علیه دوحه آغاز کردهاند و شبکه الجزیره از سوی ریاض و ابوظبی فیلتر شد.
تنش میان این کشورها همچنان به قوت خود باقی است و رسانههای 2 کشور دست به حملات زیادی علیه یکدیگر میزنند.