
یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور فرودگاه بنگوریون در منطقه یافای اشغالی را با موشک بالستیک مافوقصوت «فلسطین2» هدف قرار داده است که هدف این عملیات با موفقیت محقق شده است.
سخنگوی ارتش یمن همچنین از اجرای عملیات موشکی و پهپادی و هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکایی و تعدادی از شناورهای نظامی این کشور خبر داد.
ارتش یمن در این بیانیه بار دیگر بر ممانعت از عبور کشتیهای اسرائیلی و پشتیبانی از غزه تا توقف جنگ و رفع محاصره رژیم صهیونیستی علیه این باریکه تأکید کرده است.
در این بیانیه آمده است: افزایش پروازهای جنگی و انجام حملات بیشتر، مردم یمن را از انجام وظیفه دینی و اخلاقی خود در قبال ملت مظلوم فلسطین باز نخواهد داشت.
پیش از این منابع عبریزبان از فعالشدن آژیر هشدار در اراضی اشغالی در پی حمله موشکی یمنیها خبر داده بودند.