گرانترین شهرهای دنیا اعلام شدند و رتبه اول متعلق به سه شهر بود. پاریس، سنگاپور و هنگ کنگ به طور مشترک گرانترین شهر ها در 2019 از نظر هزینه جهانی زندگی اعلام شدند .
پایتخت فرانسه که از 2003 تا حالا جزو 10 کشور گران دنیا بوده، امسال بالاتر آمد، در حالی که سال گذشته چهارمین کشور گران دنیا بود. هنگ کنگ هم 3 رتبه پیشرفت کرد و برای اولین بار به رتبه اول رسید .
طبق یک برآورد سالیانه که هزینه 150 مورد را در 133 شهر در سراسر دنیا بررسی می کند، ده رتبه برتر بیشتر به شهرهای آسیایی و اروپایی تعلق دارد .
اوزاکای ژاپن 6 رتبه بالا آمد و حالا با ژنو سوئیس در رتبه پنجم قرار دارد .
نیویورک و لسآنجلس تنها شهرهای آمریکای شمالی در 10 رتبه برتر هستند. نیویورک 6 رتبه صعود کرد و با کپنهاگ دانمارک در رتبه هفتم قرار گرفت. لوس آنجلس هم دهمین کشور گران جهان به همراه تلآویو اعلام شده است .
در اروپا، شهرهای زوریخ و ژنو سوئیس به ترتیب چهارم و پنجم (به همراه اوزاکا) شدند و از نظر مسکن، مراقبت های فردی، تفریح و سرگرمی گرانترین شهر ها بودند .
ولی رتبه بالای کوپنهاگ که همراه با سئول هفتم شد، بیشتر به خاطر هزینه های ناشی از حمل و نقل، تفریح و مراقبتهای فردی بود .
در این بین استانبول ترکیه 48 رتبه سقوط کرد و در جایگاه 120 قرار گرفت که دلیل آن میتواند کاهش ارزش لیر ترکیه باشد .
تاشکند ازبکستان هم سقوط کرد و 19 رتبه تا جایگاه 131 پایین آمد ، در حالیکه مسکو 16 پله پایین آمد و صد و دوم شد .
صوفیا، پایتخت بلغارستان 29 رتبه بالا رفت و در جایگاه 90 قرار گرفت. دلیل آن هم افزایش قیمت مواد غذایی، خدمات عمومی و تفریح بود .
هزینه زندگی در انگلستان هم افزایش یافته است. افزایش هزینه های داخلی لندن را 8 رتبه بالا برد و در رتبه 22 قرار داد .
سانفرانسیسکو هم شهر گران تری برای زندگی شد و 12 رتبه تا جایگاه 25 بالا رفت .
رکسانا اسلاوچوا، سردبیر این تحقیقات گفت:« بیش از همه سقوط شدید شهرهای اقتصادهای نوظهور قابلتوجه است.استانبول، تاشکند، مسکو و سنپترزبورگ تورم بالای پایدار و افت ارزش ارز ملی داشتند» .
تعجب آور نیست که ارزان ترین شهرها برای زندگی شهرهایی با مشکلات سیاسی و اقتصادی بودند. کاراکاس، پایتخت ونزوئلا در پایین ترین رتبه این لیست قرار دارد. رتبه ای که قبلا متعلق به دمشق جنگ زده بود .
حالا دمشق در رتبه 132 و درست بالای کاراکاس قرار دارد .