محمدحسین صبوری در نشست «در گام دوم انقلاب، گفتمان عدالتخواهی را فریاد میزنیم» که با حضور دانشجویان یاسوجی برگزار شد، با اشاره به مشکلاتی که در دولت وجود دارد و سیستمی که دولت دنبال میکند، گفت: در بحث اقتصاد و در موضوع واگذاریها شتابی وجود دارد که نمونهای از آن همین واگذاری کارخانه قند یاسوج است و کارخانههایی که خصوصی شدهاند و بعد از مدت 5 تا 6 ماه ورشکسته میشوند که جریان عدالتخواه دانشجویی چندین مورد از جمله کارخانه نیشکر هفت تپه و فولاد اهواز را در دستور کار قرار داد.
دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی کشور به ریشهیابی این موضوع اشاره کرد و افزود: خصوصیسازی به رهاسازی منجر شده و همه چیز در اختیار یک شخص قرار میگیرد و ضابطهای هم در کار نیست و با رانت و ارتباطات خویشاوند سالارانه که با مسؤولان پیدا میکنند این کار انجام میشود.
این فعال دانشجویی به نامهنگاری که با وزارت اقتصاد و مسوولان خصوصیسازی برای جوابگویی انجام شده اشاره کرد و گفت: ملاحظه کردیم که نفوذ گسترده سازمان خصوصی سازی به گونهای است که وزیر اقتصاد هم نمیتواند کاری انجام دهد و به همین منظور با تحصنی که کردیم کمی آهستهتر حرکت کردند.
صبوری به موضوعاتی دیگر از جمله گوشت اردبیل که واگذار کننده و خریدار یکی بود! و همچنین بحث ویلای لواسان اشاره کرد و گفت: در این موضوعات هم ورود پیدا کردیم و نتیجه اولیه این شد که ویلای دختر وزیر سابق دولت تخریب شد.
این گزارش میافزاید: چندی پیش نیز عبدالرضا مصری، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفته بود مشخص نیست که منافع چهکسانی در انتصاب رئیس سازمان خصوصیسازی در میان است، اما آنچه آشکار بوده پوریحسینی، رئیس این سازمان منتخب چهار وزیر امور اقتصادی و دارایی اخیر نبوده است.
به گفته این نماینده مجلس، در حال حاضر سازمان خصوصیسازی پاسخگو نیست و از برخورد وزرای امور اقتصادی و دارایی در مواجهه با موضوع اینگونه بهنظر میرسد که وزیر در انتخاب پوریحسینی، رئیس سازمان خصوصیسازی هیچ نقشی ندارد و این فرد از جای دیگری منصوب می شود.