این مطالعات، نظریههای روانشناسی قبلی را تائید میکند که بروز دادن احساسات بیشتر از نگه داشتن آنها در درون خود میتواند برای سلامت ذهنی شما مفید باشد.
نشان دادن خشم میتواند جریان خود را در قسمتی از مغز که مسوول درک حس شادی است افزایش دهد.
در اصل دانشمندان علاقه مند بودند تا متوجه شوند در زمان عصبانی شدن چه اتفاقی برای انسان میافتد. برای بررسی این موضوع آنها 30 مرد را در یک آزمایشگاه جمع کرده و به آرامی آنها را عصبانی کردند.
به این افراد یک لیست از جملات نوشته شده داده شد و از آنها خواسته شد که هر کدام از این جملات را به آرامی خوانده و متناسب با آن یک موقعیت خاص را که به این جمله مرتبط است به یاد بیاورند.
این جملات از لحاظ شدت به تدریج بدتر میشدند.
در این مدت ضربان قلب، فشار خون و اندازه دو هورمون استرس به نامهای تستسترون و کورتیزول اندازه گیری شدند و مغز داوطلبان نیز اسکن شد.
این تحقیقات که نتیجه آن در نشریه رفتار و هورمونها به چاپ رسیده است نشان داد که نیمکره چپ مغز در زمانی که مردان عصبانی میشوند بیشتر تحریک میشود.
دکتر نئوس هررو ازدانشگاه والنسیا در اسپانیا که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت: بخش سمت چپ مغز معمولا مرتبط با تجربه احساسات مثبت است، در حالی که قسمت سمت راست بیشتر به احساسات منفی مرتبط است.
عصبانی شدن میتواند تغییرات بنیادی در بدن انسان به وجود آورد که فعالیت قلب و هورمونها را کنترل میکند.به علاوه تغییرات در فعالیت مغزی بیشتر در قسمت گیجگاهی و جلویی مغز اتفاق میافتد.
البته این تحقیقات همچنین نشان داد که عصبانی شدن همچنین میتواند اثرات منفی جدی هم روی بدن داشته باشد.
ضربان قلب و اندازه فشار خون تمام داوطلبان در زمانی که عصبانی میشدند افزایش پیدا کرد. همچنین اندازه هورمون کورتیزول کاهش پیدا کرده و اندازه هورمون تستسترون نیز افزایش پیدا کرد.