به گزارشافکارنیوز،ناصر ریاحی با اشاره به اینکه هالک بانک پیش از این تا ۱۴ اکتبر(۱۰ دی) برای ارائه خدمات مالی به واردات داروی ایران ضربالعجل تعیین کرده بود، گفت: این مهلت با ۲.۵ ماه افزایش به پایان دسامبر ۲۰۱۳ منتقل شده است.
او با اشاره به اینکه چندان به ایجاد توافق با هالک بانک ترکیه بر سر ادامه ارائه خدمات مالی به واردات داروی ایران خوشبین نیستم، گفت: شرط این بانک برای ارائه خدمات این است که واردات داروی ایران از طریق شرکتهای ترک و با همکاری شرکتهای این کشور انجام شود که این کار نیز مستلزم پرداخت مالیات به کشور ترکیه است.
رییس اتحادیه واردکنندگان دارو گفت: هماکنون بیش از ۹۰ درصد از معاملات مالی مربوط به واردات داروهای ایران از طریق هالک بانک ترکیه انجام میشود.
او در عین حال در پاسخ به این سوال که وضعیت فعلی ترخیص دارو از گمرک چگونه است؟ گفت: هماکنون واردات و ترخیص دارو از گمرک روندی طبیعی داشته و مشکلی در زمینه ترخیص دارو از گمرک نیز وجود ندارد.
ریاحی در پاسخ به این سوال که دلیل کاهش ۳۰ درصدی واردات دارو در مهر ماه امسال نسبت به شهریور چه بوده است؟ گفت: در مهر ماه بانک مرکزی به مدت سه هفته به طور کامل تخصیص ارز به واردات دارو را متوقف کرد که به نظر میرسد این اتفاق یکی از دلایل اصلی کاهش واردات دارو در ماه گذشته بوده است.
وی همچنین خبر داد: در سفر اخیری که به ازبکستان داشتیم قرار شد با توافق طرفین فناوری مربوط به مراکز جمعآوری پلاسما و باروری که تنها ایران در قاره آسیا صاحب آن است، به این کشور منتقل شود.
شناسه خبر:
۲۷۸۹۸۷
کاهش ۳۰درصدی واردات دارو
رییس اتحادیه واردکنندگان دارو با اشاره به اینکه هنوز کارشکنیهای هالک بانک ترکیه درباره انجام معاملات مالی مربوط به واردات داروی ایران ادامه دارد، گفت: این بانک اعلام کرده است که فقط تا پایان سال جاری میلادی به واردات داروی ایران خدمات مالی ارائه خواهد داد.
۰