لطف اله فروزنده با بیان اینکه تا امروز ۳۲ هزار میلیارد تومان درآمد نقد داشتیم، اظهار کرد: ۵۰ درصد بودجه امسال محقق شده است.۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه غیرنقد نیز محقق شده که در سیستم ثبت نشده است.
وی با بیان اینکه در قرارداد اسنا ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد ملک و ۵۰ درصد تسهیلات است، یادآور شد: ما با شرکت عقاب تقریبا تسویه کرده و کمک کرده ایم که اتوبوس ها را تحویل دهد. باید پیش پرداخت هزار و ۵۰۰ دستگاه را پرداخت می کردیم که هزار دستگاه پرداخت شده و باید هزار فقره ملک تحویل می دادیم و باید نقل و انتقال انجام شود و قرار بر این شده ماهیانه یکصد دستگاه اتوبوس به ما تحویل دهد.
فروزنده با تأکید بر اینکه تسهیلات در قرارداد با اسنا نیز با بانک تجارت هماهنگ شده است، تصریح کرد: این شرکت نیز تعهد داده که ۲۰۰ دستگاه اتوبوس را تحویل دهد. با سبلان خودرو نیز پیش پرداخت مینی بوس ها را انجام داده ایم.
وی با بیان اینکه در بودجه هشت هزار میلیارد تومان به صورت پنج هزار میلیارد تومان نقد و سه هزار میلیارد تومان غیرنقد برای تأمین اتوبوس پیش بینی شده است، اظهار کرد: این در حالیست که باید ۱۷ هزار میلیارد تومان عمل کنیم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تأکید بر اینکه ما اعتبار، تخصیص، نقدینگی و هزینه را داریم، یادآور شد: معمولاً تا هزینه ها ثبت شود تقریبا به پایان سال می رسد. اعتبار مصوب شورا برای حمل و نقل۲۰ هزار و ۷۸۵ میلیارد تومان بوده و ۱۴ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است. از این میزان ۱۰ هزار مییارد تومان نقد و مابقی غیر نقد است. ما نزدیک به ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه تزریق کرده ایم به صورتی که در شرکت مترو، اعتبار مصوب دو هزار و ۵۳۶ میلیارد تومان بوده و دو هزار و ۷۲۱ میلیارد تومان پرداخت کردیم. در اتوبوسرانی نیز هفت هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان بوده که چهار هزار و ۲۹ میلیارد تومان به صورت نقد پرداخت کردیم. ما به دنبال ارائه متمم بودجه هستیم تا اعتبار حمل و نقل افزایش پیدا کند.