در مورد اینکه در لیگ بیستم مدیران رسانهای برخی تیمها فعالیت کمرنگی داشتند و آیا این مساله سازمان لیگ را دچار چالش و مشکل نمیکند، گفت: سال 87 آیین نامه رسانهای را بر اساس آیین نامه رسانهای فیفا و AFC نوشتم. تا آن زمان کمتر کسی از میکسدزون یا کنفرانس خبری قبل از بازی اطلاعی داشت.
رفته رفته این اتفاق در فوتبال ما جا افتاد. یعنی کنفرانس قبل از بازی و مدیر رسانهای را تعریف کردیم.
وی با اشاره به اینکه در ابتدا مخالفتهایی برای حضور مدیر رسانهای در اطراف تیمها وجود داشت، عنوان کرد: حتی مربیان اعتقادی به مدیر روابط عمومی و مدیر رسانهای نداشتند اما تلاش کردیم که فردی به عنوان مدیر رسانه هم روی نیمکت بنشیند و این مساله شکل گرفت. الان وقتی مربی میخواهد به کنفرانس برود با مدیر رسانه مشورت میکند. زمانی این افراد کمترین حقوق را میگرفتند و شاید کمترین نقش را داشتند اما الان به صورت حرفهای کار و حقوق خوبی هم دریافت میکنند چون یک وزنه تعیین کننده هستند که کنار مربی روی نیمکت یا در کنفرانسها حضور دارند. در واقع الان مدیر رسانه به خاطر تلاشهایی که انجام شد جایگاه پیدا کرده است.
مسئول روابط عمومی سازمان لیگ با بیان اینکه در کشور ما به خاطر پهناوری، مشکلاتی در برگزاری کنفرانسهای قبل از بازی وجود دارد، گفت: از طرفی برخورد جدی نیز با افرادی که به کنفرانسها نمیآیند نشده و لازم است قانون مشخصی در این مورد تعریف شود. حتی در مقطعی برخی مربیان فشار آوردند که هر دو کنفرانس یکی شود اما این دست ما نیست و بر اساس قوانین فیفا و AFC است. با این حال امسال تصمیم جدی گرفته شده تا اتفاق خوبی در این زمینه رخ بدهد. در هفتههای پایانی شاهد بودیم که مربیان در کنفرانسهای پیش ازبازی حاضر شدند چون جرایم سنگینی را در نظر گرفتیم.
وی افزود: یا در مورد بازیکنانی که در هفتههای آخر که تخلف کردند و درگیر شدند، جریمه های سنگین اعمال شد. اما این اتفاق قبل از اینکه انضباطی باشد، فرهنگی است. چون بازیکن دوباره این کار را تکرار نمیکند. اگر اتفاقاتی مانند حضور مرتب مربیان در کنفرانسها بیفتد، جایگاهها هم مشخص میشود. ما قوانین پشتوانهای نداشتیم. الان اگر قوانینی تصویب و اجرا شوند صددرصد برای مدیران رسانهای هم ضوابط و شروطی میگذاریم. همانطور که برای مربیان شرط گذاشته میشود مدیر رسانه یا حتی مدیرعامل باشگاهها هم باید شروط و مشخصههایی داشته باشند که با جدیت رئیس فدارسیون فوتبال فکر میکنم نتایج مثبتی در این زمینه ها داشته باشیم.
بهمنی در مورد اینکه برخی تیمها مانند سپاهان در فصلی که گذشت مدیر رسانهای نداشتند و با همین منوال فصل را به پایان رساندند، گفت: ما به بخش فرهنگی باشگاهها نامه زدیم که معاونت فرهنگی را معرفی کنند اما هنوز برخی باشگاهها این کار را انجام ندادهاند. در مورد مدیر رسانه اگر آییننامه انضباطی در نظر گرفته شود یک سری جزئیات به آن اضافه میکنیم. به عنوان مثال الزام میکنیم که اول فصل مدیر رسانه را معرفی کنند یا اینکه شرایطی میگذاریم که مثلا کارمند شرکت یا کارخانه را معرفی نکنند. معرفی مدیر رسانهای را ما از همه تیمها میخواهیم. به سپاهان اعلام کتبی نداشتیم اما به صورت مرتب از آنها خواستیم. آنها نیز مرتب پاسخ میدادند که معرفی میکنیم و البته سرپرست سپاهان وظایف و کارهای مدیر رسانه را خودش بر عهده گرفت.