سالیانه در شهرستان خنداب 45 هزار تن کشمش تولید می شود و همین شهرستان بیشترین سطح زیر کشت انگور استان را به خود اختصاص داده است.
با توجه به این که در خنداب تنها یک کارخانه فرآوری کشمش فعال است، سال 93 توانست مقدار ۴ هزار تن کشمش از کشاورزان شهرستان خنداب خریداری کند که البته مقدار قابل توجهی از کشمش تولیدی شهرستان نصیب کارخانه داران ملایری شد.
تنها یک کارگاه فرآوری کشمش در استان مرکزی فعال است و بخش قابل توجهی از کشمش تولیدی شهرستان توسط شهرستان ملایر خریداری، فرآوری و با برند ملایر صادر میشود.
سالیان متمادی است که کشاورزان خندابی انگور باغات خود را به کشمش آفتابی و تیزابی تبدیل می کنند و در فصل پاییز به امید اینکه بتوانند محصولات خود را به قیمتی که بتواند مخارج آنها را تامین و سود خوبی برایشان داشته باشد بفروشند.
کشاورزان انگور باغات را در پاییز به روغن آغشته و روی زمین پهن می کنند تا با این روش انگور سریعتر خشک شود تا بارش باران و تغییر شرایط آب و هوایی کمتر به محصولات آنها خسارت بزند، کشمش تولید شده تیزابی در شهرستان مصرف خوراکی ندارد و بایستی برای فرآوری به کارخانه ارسال شود، به همین علت کشاورز بایستی منتظر بماند تا قیمت کشمش به اوج خود برسد و در همین حال، دلالان دست به کار شده و کشمش های تیزابی را به قیمت بالاتر و مدت بازپرداخت دیرتر خریداری می کنند.
بسیج خنداب برای پذیرایی میهمانان از کشمش و گردو استفاده کرده بود، کشمش آفتابی و گردو، دو محصول از محصولات تولیدی شهرستان خنداب هستند، میتوان با اضافه کردن محصولات دیگر به این قالب مانند باسلق، شربت شیره به جای آبمیوه مصنوعی و غیره استفاده کرد و در پاکت های زیبا و مخصوص که مشتریان را به خود جذب کند به عنوان سوغات شهرستان تبلیغ کرد.