قربانعلی طاهرفر، کارگردان فیلم سینمایی ترمینال غرب، پس از اکران این فیلم در شهر بابک کرمان، به سختی‌ها و مشکلاتی که در مسیر ساخت فیلم با آنها مواجه شده بود، اشاره کرد و گفت: برخی از بازیگران را که برای همکاری دعوت می کردیم محافظه‌کارانه عمل کردند و پس از خوانش فیلمنامه از بازی در این کار سر باز زدند و این مسئله سبب شد با فراز و نشیب‌های زیادی در مرحله تولید مواجه شویم.

نقش‌آفرینی بازی مادر شهید احمدی روشن در یک فیلم سینمایی!

 

ترمینال غرب؛ فیلمی به دور از ملاحظات سیاسی رایج در سینما

 

طاهرفر، با بیان اینکه امیدوارم فیلم ترمینال غرب در گام اول، نگاهی آشکار به مسائل سیاسی ارائه دهد، اظهار داشت: در این فیلم تلاش کردیم، قصه‌ای به دور از ملاحظات سیاسی دیگر فیلمسازان نسبت به سیاست عرضه کنیم.

 

وی یکی از ویژگی‌های این فیلم را سکانس افتتاح مرکز تحقیقات هسته‌ای دانست و افزود: در این سکانس مادر شهید احمدی روشن حضور داشت و زمانی که تصمیم گرفته شد مادر شهید را در نقش خودش استفاده کنیم و ایشان فیلمنامه را خوانده بود، با آغوش باز پذیرفتند و بنده به عنوان کارگردان حضور یک مادر شهید در فیلم را مغتنم می‌شمرم و حضور این مادر شهید، دلگرمی بسیاری برای ما بود.

 

وی با بیان اینکه رهبری در سخنان خود بارها نسبت به عدم معرفی دانشمندان هسته‌ای و ماجرای ترور آنها سخنانی مطرح می‌کردند، اظهار داشت: متأسفانه آنگونه که باید و شاید به این مسائل نپرداخته‌ایم و ما در عرصه‌های مختلف نظامی و علمی مجاهد داشته‌ایم، اما امروز و در برهه کنونی نیازمند مجاهدت در عرصه فرهنگی هستیم.

 

این کارگردان سینما، در پاسخ به سؤال یکی از حاضران مبنی بر این که آیا فیلم ترمینال غرب 2 را نیز خواهد ساخت یا خیر گفت: امیدواریم که با دعای مؤمنان و خانواده شهدا به عنوان سرباز فرهنگی بتوانیم کارهایی دیگری از جنس ترمینال غرب بسازیم.