هنرمندان تئاتر مشکل معیشتی دارند

به گزارش افکارنیوز، مارال فرجاد در تشریح وضعیت کنونی هنرمندان گفت: اهالی هنر تا هنگامی که سر پروژه‌ای باشند، مشکل اشتغال ندارند، مشکل اصلی زمانی شروع می‌شود که پروژه به اتمام می‌رسد و هنرمند بیکار می‌شود و بعد هم معضلات بیکاری به میان می‌آید.


هنرمندان تئاتر مشکل معیشتی دارند


این بازیگر سینما و تلویزیون با بیان اینکه نبود امنیت شغلی در عرصه هنر بزرگترین معضل هنرمندان است، اظهار کرد: سال‌های گذشته شاهد فعالیت اداره تئاتر بودیم که با ساماندهی فعالیت بازیگران تئاتر سعی داشت تا آرامش معیشتی را برای هنرمندان این عرصه فراهم سازد.
وی ادامه داد: اداره تئاتر برای هنرمندانی که مشغول کاری نبودند نیز مبلغی به عنوان کمک هزینه ماهیانه در نظر می‌گرفت و این کار موجب می‌شد تا نیروهای هنرمند همیشه آماده خدمت به جامعه باشند، متأسفانه فعالیت این اداره چند سالی است که متوقف شده است.

مشکلات اقتصادی هنر تنها با دخالت دولت مرتفع می‌شود

فرجاد با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصادی هنر تنها با دخالت دولت مرتفع می‌شود، افزود: ورود بخش خصوصی می تواند کمیت و کیفیت کار را افزایش دهد اما نکته قابل تأمل در خصوصی‌سازی عرصه‌های مختلف هنر این است که شرکت‌های خصوصی هرچند با برنامه و منسجم فعالیت کنند، در پایان دنبال سود خود هستند و همین موضوع آن‌ها را بر این می دارد تا از گروهی هنرمند که شهرت بیشتری دارند استفاده کنند.

راهکاری باری حل مشکل


وی تصریح کرد: بخش خصوصی به شرطی می‌تواند مؤثر واقع شود که رأس امور در دست دستگاه‌های دولتی باشد، همکاری بخش خصوصی در کنار ارگان‌های فرهنگی دولت می‌تواند تحول خوبی در هنر کشور ایجاد کند، زیرا دولت همیشه تسهیلات را به طور یکسان برای هنرمندان عرضه می‌کند.

این هنرمند تئاتر و سینمای ایران طرح بیمه هنرمندان را برای تکریم حقوق فعالان عرصه هنر دانست و گفت: این طرح با اینکه در جهت رفاه حال هنرمندان است، نواقصی را نیز به همراه دارد. اگر حق عضویت بیمه از طرف هنرمندان با تأخیر زمانی پرداخت شود، از این طرح حذف می شوند