![مذاکرات بغداد و واشنگتن برای بازنگری درخصوص روابط امنیتی ۲ کشور](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/kv7s9x5nRL5T/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVWlQuXH7FEGVVmKk5Dstp3Q,,/%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85+%D8%AE%D9%84%D9%81.jpg)
«عبدالکریم خلف» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز در گفتگو با راشاتودی اظهار داشت: گفتگوهایی میان بغداد و واشنگتن برای بازنگری درخصوص روابط امنیتی میان دو کشور در جریان است.
اخبار بین الملل- وی با بیان این مطلب افزود: عراق درخصوص روابط امنیتی خود با آمریکا دارای طرح هایی است و تلاش می کند این طرح ها در تضاد با حاکمیت خود نباشد. مذاکرات ما با طرف آمریکایی در این باره هنوز به پایان نرسیده است.
خلف خاطرنشان کرد: یکی از طرح های موجود این است که نیروهای ناتو در عراق حضور داشته باشند و نیروهای آمریکایی در چارچوب ناتو در عراق حضور پیدا کنند.
شایان ذکر است پارلمان عراق پس از اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نائب رئیس حشد الشعبی ، طرح اخراج نیروهای خارجی از عراق را تصویب کرد.