8 اصل اساسی درباره مراحل ساخت ویلا که باید حتما بدانید

داشتن یک ویلای خاص و رویایی می‌تواند آرزوی هر فردی باشد، اما برای اینکه یک بنای اصولی، زیبا و طبق استانداردهای مهندسی داشته باشید لازم است که در این راه از افراد مختلفی که هر یک در حوزه خاصی تخصص دارند کمک بگیرید. شرکت‌های ساخت و ساز بسیاری در این حوزه مشغول به فعالیت هستند و برای ساخت ویلا از متریال و مصالح مختلفی استفاده می‌کنند، قطعا استفاده از مصالح با کیفیت در استحکام و دوام بنا تاثیرگذار خواهد بود. یکی از مصالحی که در بین معماران، سازندگان و پیمانکاران طرفدار بسیاری پیدا کرده سمنت برد است. کسانی که به دنبال یک طرح جدید و تنوع در ظاهر و نمای ساختمان هستند از سمنت برد استفاده می‌کنند.

یکی از شرکت‌های ارائه دهنده این مصالح، ویسمنت است و بهترین و پرمصرف‌ترین متریال ساخت و ساز که سمنت برد نام دارد توسط این شرکت عرضه می‌شود. خرید سمنت برد با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد آن (سبک و مقاوم، مقرون به صرفه، نصب سریع و آسان، ضد حریق، رنگ‌پذیری بالا، مقاوم در برابر عوامل جوی) باعث شده تا در بخش‌های مختلفی چون کفپوش، سقف کاذب و سقف شیروانی از آن استفاده شود.  

اما در چه مرحله‌ای از ساخت ویلا از سمنت برد استفاده می‌کنند؟ ساخت ویلا از صفر تا صد دارای مراحل مختلفی است که مرحله به مرحله باید انجام شوند، در ادامه این مطلب به معرفی مراحل ساخت ویلا از صفر تا صد اشاره خواهیم کرد. 

مراحل ساخت ویلا به ترتیب

مراحل ساخت ویلا به ترتیب عبارتند از:  

  • طراحی ویلا: یکی از مهم‌ترین مراحل و اولین مرحله در ساخت ویلا از صفر تا صد؛ طراحی و ایده‌پردازی ویلا است. باید طرحی مناسب داشته باشید تا به موازات آن برنامه‌ریزی برای ساخت ویلا با کمترین هزینه را آغاز کنید. در این راه می‌توانید از مهندسان، طراحان، معماران و کارشناسان فعال در این حوزه کمک بگیرید.
  • گودبرداری: بعد از مشخص شدن طرح باید مکان اجرای پروژه را با گچ و سیمان مشخص کنید و پی کنی و فونداسیون آن را طبق نقشه انجام دهید. برای این کار از تجهیزات و ماشین‌آلات مختلفی استفاده می‌کنند.
  • بتن ریزی و اجرای اسکلت: برای اجرای اسکلت ویلا باید این مرحله همراه بتن ریزی انجام شود، اگر به دنبال ساخت یک بنای محکم و با دوام هستید از بتن مرغوب استفاده کنید.

    استفاده از میلگردهای متناسب با وزن ساختمان، آرماتوربندی حرفه‌ای هم در استحکام اسکلت ویلا قطعا تاثیرگذار است.

  • دیوارکشی: بعد از اجزای اسکلت ویلا باید دیوارکشی آن را با توجه به درهای ورودی و خروجی و قرارگیری سیستم‌های تهویه مشخص کنید. مواد و متریال به کار رفته در ساخت دیوار به میزان بودجه و نظر مهندسان بستگی دارد.
  • اجرای سقف: معمولا برای ویلا از سقف‌های معمولی یا شیروانی استفاده می‌کنند که انتخاب هر یک از آن‌ها با توجه به آب و هوای محل اجرای پروژه متفاوت خواهد بود.
  • نمای بنا: برای بنای ساختمان از مصالح مختلفی چون سیمان، سنگ، آجر و غیره استفاده می‌کنند اما سمنت برد با ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد توانسته جایگزین مناسبی برای سایر مصالح باشد.

    سمنت برد یا سایدینگ صفحات سیمانی هستند که در ساخت آن‌ها از الیاف سلولزی، الیاف شیشه‌ای و دیگر افزودنی‌ها استفاده شده و در واقع  سمنت برد همان سیمان تقویت شده است و در برابر تغییرات آب و هوایی مقاومت بالایی دارد.

    قیمت سمنت برد سایدینگ و استفاده از آن در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی است. 

  • دکوراسیون داخلی: طراحی دکوراسیون داخلی را می‌توانید به سلیقه خود انجام دهید یا از کارشناسان و طراحان کمک بگیرید.
  • محوطه سازی: بعد از نقشه و طرح اصلی، محوطه سازی یک امر ضروری و مهم در ساخت ویلا است که نباید در اجرای آن کوتاهی کنید. در این بخش می‌توان از سازه‌های مختلفی چون آلاچیق، باربیکیو، استخر، نصب مجسمه و غیره استفاده کنید.

2

بهترین روش ساخت ویلا کدام است؟

بهترین روش ساخت ویلا از صفر تا صد همکاری مالک ویلا با مهندسان و معماران است زیرا همه چیز با توجه به سلیقه مشتری و نظر متخصص (مهندس و معمار) طراحی و ساخته می‌شود. گاهی یک ایده می‌تواند قدم بزرگی در راستای ساخت ویلا باشد.

در برخی بخش‌ها برای ساخت بنا طبق استانداردها، باید از کارشناس و متخصص در این حوزه کمک بگیرید تا با علم و دانشی که دارد راهنمایی لازم را در اختیارتان قرار دهد.

3

سریع ترین روش ساخت ویلا

با استفاده از روش‌های مدرن و جدید در ساخت و ساز می‌توانید در کمترین زمان ممکن صاحب ویلای خود شوید. استفاده از خانه‌های پیش ساخته یکی از سریع‌ترین روش‌هایی است که از این طریق می‌توانید صاحب ویلا شوید.

استفاده از مصالح و متریال با کیفیت، جا‌به‌جایی، سازگار با شرایط آب و هوایی مختلف، نصب و اجرای سریع از مهم‌ترین مزایایی هستند که هر فردی را مجاب به استفاده از این روش‌ می‌کند.

سخنی از ویسمنت

در این مطلب مراحل ساخت ویلا از صفر تا صد را مورد بررسی قرار دادیم، بی‌شک این مراحل می‌تواند در ساخت ویلا با کمترین هزینه کمک بسیاری به شما کند. هیچ فرقی نمی‌کند که پروژه‌ای را تازه شروع کرده‌اید یا یک پروژه نصفه و نیمه را دست گرفته‌اید، آنچه حائز اهمیت است شناخت مراحل ساخت ویلا و آشنایی با سریع‌ترین و بهترین روش‌ ساخت ویلا است.