ورود رسمی غول مد ایتالیا به ایران + تصاویر

 ماتئو رنتسی – نخست وزیر ایتالیا – سه شنبه هفته گذشته در صدر هیئتی 250 نفری شامل تجار و بازرگانان ایتالیایی به تهران سفر کرد. اگرچه پس از توافق هسته‌ای، تهران شاهد سفر هیئت‌های متعدد اروپایی بود اما آنچه سفر نخست وزیر کشور چکمه را منحصر به فرد کرد، همراهی مسئولان شرکت "ورساچه" بود. شرکت پوشاک و خانه مد ورساچه یکی از معروف‌ترین و بزرگترین برندهای پوشاک و لوازم آرایشی جهان واقع در میلان ایتالیا است. 

 

بر همین اساس، ایران به عنوان یکی از بزرگترین مصرف‌کنندگان لوازم آرایشی، همواره مورد توجه شرکت‌های بزرگ تولیدکننده این محصول قرار داشته است. اهمیت بازار لوازم آرایشی ایران به حدی است که خبرگزاری رویترز در گزارشی به آن پرداخت. 

 

رویتزر در گزارش خود از وجود نام‌های تجاری معتبر جهانی در زمینه لوازم آرایشی چون «دولچه و گابنا» (برند ایتالیایی) و «لویی ویتون» (برند فرانسوی) و مواردی دیگر در مغازه‌ها و فروشگاه‌های شمال شهر تهران و حضور برخی نام‌های تجاری مجلل مد جهان که در حال ورود مستقیم به ایران هستند، خبر داد و ارزش بازار لوازم آرایشی ایران را بیش از 4 میلیارد دلار دانست.

 

با این وجود، خبرنگار رویترز معتقد است برخی اصولگرایان ایرانی، برندهای مجلل خارجی را بخشی از نبرد فرهنگی غرب علیه تهران می‌دانند. 
علارغم تفاوت‌های فرهنگی شرکت‌های مد دنیا با فرهنگ و هنر ایران، این شرکت‌ها برای تصاحب بازار 4 میلیارد دلاری کشورمان تلاش گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند. شرکت ورساچه به مانند بسیاری از تولیدکنندگان محصولات دنیای مد، با تبلیغاتی که در تعارض با فرهنگ ایران است و استفاده گسترده از جاذبه جنسی، برای کالاهای آرایشی خود بازاریابی می‌کند. با این وجود، این شرکت در سفر نخست وزیر ایتالیا به تهران توانست راه نفوذی به بازار ایران بیابد. کالاهایی چون عطر، کیف، عینک و پوشاک ورساچه همواره به عنوان کالاهای لوکس در میان جوانان طرفداران بی‌شماری داشته است. 

 

ورود رسمی شرکت ورساچه به ایران؛ غول مد ایتالیا در تهران به دنبال چیست؟

 

 

ورود رسمی شرکت ورساچه به ایران؛ غول مد ایتالیا در تهران به دنبال چیست؟

 

ورود رسمی شرکت ورساچه به ایران؛ غول مد ایتالیا در تهران به دنبال چیست؟

 

ورود رسمی شرکت ورساچه به ایران؛ غول مد ایتالیا در تهران به دنبال چیست؟

 

 

واقعیت آن است که با برداشته شدن تحریم‌های مالی پس از توافق هسته‌ای، تهران به بیش از صد میلیارد دلار پول‌های بلوکه شده خود دسترسی پیدا کرد. این امر انگیزه زیادی به شرکت‌های غربی برای معامله با ایران داد. شرکت ورساچه می‌کوشد با حضور در بازار ایران، درآمد سالانه 408 میلیون یورویی خود را افزایش دهد. سفر نخست وزیر ایتالیا به تهران با امضای 7 سند همکاری اقتصادی همراه بود. پیش‌تر در سفر رییس جمهور کشورمان به ایتالیا نیز، توافقنامه‌هایی به ارزش بیش از 17 میلیارد یورو میان دو طرف به امضا رسید. بازار لوازم آرایشی و پوشاک ایران به عنوان یکی از جذاب‌ترین عرصه‌های اقتصادی، همواره مورد توجه کشورهای غربی است.

 

 با این حال، درآمدهای مالی را نمی‌توان تنها انگیزه شرکت‌های صنعت دنیای مد مانند ورساچه برای حضور در کشورمان دانست. شرکت ورساچه با استفاده از صدها دختر مدل در سرتاسر جهان، فرهنگ نامناسب و غرب‌گرایانه را ترویج می‌کند. این شرکت با داشتن شعبه‌های متعدد در سرتاسر جهان، ابزاری برای نفوذ فرهنگی در کشورها است. واردات محصولات دنیای مد، علاوه بر پرکردن جیب کمپانی‌های غربی زمینه را برای تهاجم فرهنگی آنان علیه کشورمان مهیا می‌کند.