ماجرای کیفیت گوشت‌های وارداتی به دادستانی کشیده شد!

علی صالحی، دادستان تهران از حل مشکلات مربوط به کیفیت پایین و نوع بسته‌بندی گوشت‌های وارداتی تنظیم بازار خبر داد.

به گفته او، پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر نصب برچسب‌های غیرمجاز و عدم رعایت استانداردهای بسته‌بندی گوشت‌های وارداتی، این موضوع به صورت فوری در دستور کار دادستانی قرار گرفت و جلسه‌ای با مدیران وزارت جهاد کشاورزی در سطح کشوری و استانی برگزار شد.

دادستان تهران گفت: «در این جلسه تصمیم گرفته شد که میزان دقیق اقلام و درصد تکه‌های گوشت‌های وارداتی بسته‌بندی شده مشخص شود و همچنین شرکت‌های بسته‌بندی موظف شوند که گوشت‌ها را با برچسب‌های اصلی خود بسته‌بندی کنند تا کیفیت آن حفظ شود. استفاده از برچسب‌های شرکت‌های فرعی ممنوع است.»

او افزود: «بازرسین شرکت پشتیبانی امور دام، دامپزشکی و جهاد کشاورزی موظف شدند تا کیفیت بسته‌بندی و رعایت استانداردهای گوشت‌های وارداتی را از مبدا بررسی کرده و از نصب برچسب‌های اصلی اطمینان حاصل کنند.»

صالحی در پایان گفت: «دادستانی تهران به صورت مستمر این موضوع را پیگیری کرده و شهروندان اطمینان داشته باشند که در صورت هرگونه تخلف، برخورد قاطع و قانونی با عوامل مربوطه صورت خواهد گرفت.»

ماه گذشته، علیرضا رفیعی پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، در پاسخ به اعتراضات مردمی درباره کاهش کیفیت گوشت‌های وارداتی، گفت که این محموله‌ها به دلیل تخصیص ارز ترجیحی با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار می‌گیرد، که این امر موجب توزیع سریع و تمام شدن محموله‌ها ظرف یک تا دو ساعت می‌شود.

او افزود که گلایه‌های مردم درباره کیفیت گوشت بیشتر ناشی از شرایط نگهداری، حمل و نقل، و جابه‌جایی داخلی است که در برخی موارد باعث بروز مشکلات در کیفیت گوشت می‌شود.

رفیعی پور همچنین درباره وضعیت واردات گوشت در سال جاری اعلام کرد که در ۹ ماهه نخست امسال، بیش از ۱۴۰ هزار تن گوشت گرم و منجمد گوسفندی و گوساله از ۱۱ کشور وارد شده است، در حالی‌که کشور توانایی واردات از ۱۷ کشور مختلف را دارد.