وحید قبادی دانا اظهار داشت:در فرودین ماه امسال و با بروز سیل در استانهای مازندران، گلستان و لرستان سازمان بهزیستی فعالیتهای گستردهای را انجام داد که راه اندازی سامانه ثبت اطلاعات آسیب دیدگان ناشی از سیل و بارگذاری اطلاعات مددجویان آسیب دیده یکی از اولین فعالیتهای سازمان بود..
وی در ادامه با اشاره به پرداخت کمک هزینه معیشتی مددجویان تحت حمایت سیل زده به میزان ۳ برابر مستمری دریافتی از طریق کارت بانکی خود در شهرهای گمیشان و آق قلا از استان گلستان، شهرستان سیمرغ در مازندران، شهرستان دره شهر در ایلام و شهرستانهای پلدختر و معمولان و دوره چگینی و دلفان استان لرستان افزود: پرداخت وام قرض الحسنه ۵ میلیون تومانی به مددجویان تحت حمایت جهت تهیه وسایل ضروری زندگی با هماهنگی بانک رفاه کارگران و بانک توسعه تعاون از دیگر فعالیتهای بهزیستی است. این درحالی است در طی عقد قرارداد با بسیج سازندگی برای احداث ۵۰۰۰ مسکن با اولویت مددجویان سیل زده نیز اقدام کرده ایم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد:خوشبختانه جهت احداث ۳ هزار واحد مسکونی تخریب شده مددجویان بهزیستی و بازسازی ۱۲ هزار واحد مسکونی آسیب دیده مددجویان در مناطق سیل زده رایزنی مستمر و عقد تفاهم نامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام گرفته است.
قبادی دانا اضافه کرد:طراحی و اجرای پویش مشارکت جویانه «در کنار هم باشیم »ویژه جذب کمکهای نقدی و غیرنقدی برای استفاده مددجویان تحت حمایت بهزیستی آسیب دیده از سیل از دیگر فعالیتهایی بود که در فرودین ماه امسال صورت گرفت .
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اختصاص کمک بلاعوض ۱۰ میلیون ریالی بهزیستی به مددجویان سرپرست خانوار که واحدهای مسکونی آنها در سیل تخریب شده است اضافه کرد: حمایت نقدی فوری از خانوادههای آسیب دیده به ارزش ۱۰ میلیون ریال به ازای هر خانواده آسیب دیده در استان مازندران انجام شده است.
قبادی دانا با بیان اینکه سازمان بهزیستی در حوزه عمومی و خدمات رسانی به سایر اقشار جامعه و سیل زدگان نیز فعالیتهای گستردهای انجام داده است از فعال نمودن ۳۵ مهدکودک موقت و ۲ مهدکودک ثابت در محلهای اسکان اضطراری حادثه دیدگان با حضور ۱۰۵ مربی آموزش دیده در استان گلستان و لرستان خبر داد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با مهم شمردن رسیدگی به وضعیت روحی و روانی افراد حادثه دیده در سیل افزود:حضور فعال ۲۲۱ تیم محب در تمامی مناطق سیل زده با حضور ۶۳۰ نیروی مداخله گر به ویژه کمپهای اسکان اضطراری و با هدف کمک به کاهش آلام حادثه دیدگان البته این درحالی است که تعداد تیمها و مداخله گران روبه افزایش است.
وی به عملکرد اورژانس اجتماعی در مناطق سیل زده اشاره کرد و گفت:۱۳۹ تیم اورژانس اجتماعی بهزیستی با حضور ۲۸۶ نیروی متخصص و ۱۳۹ دستگاه خودروی ویژه اورژانس اجتماعی در تمامی مناطق سیل زده بویژه کمپهای اسکان اضطراری با هدف انجام اقدام مداخلهای تخصصی فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه قریب یک هزار نفر نیروی تخصصی روانشناس، مددکار، مشاور، روانپزشک و ... در مناطق سیل زده بویژه مکانهای اضطراری اسکان موقت با هدف ارائه خدمات لازم به آسیب دیدگان سازماندهی شده است افزود:شناسایی مراکز ناایمن و در معرض خطر نگهداری مددجویان و همچنین جابجایی ساکنین این مراکز و استقرار در مراکز امن در استانهای گلستان و لرستان از دیگر فعالیتهای سازمان بهزیستی است که در فرودین ماه امسال در منطق سیل زده صورت گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تمامی مراکز ارائه خدمات تخصصی که به دلیل آسیب دیدگی و یا در معرض خطر بودن فعالیت آنها تعطیل شده بود با هدف ارائه خدمات و مداخلات فوری نسبت به آسیب دیدگان مثل مراکز مشاوره و خدمات روانشناسی، مراکز سرپایی و بهبود معتادین، مرکز معتادین متجاهر، مراکز توانبخشی و کلینیکهای فیزیوتراپی ادارات بهزیستی تخریب شده شهرستانها و فعال سازی شده است اضافه کرد:تمامی فعالیتهای تخصصی و حمایتی بهزیستی تا عادی شدن اوضاع در مناطق سیل زده برای مددجویان تحت حمایت و سایر گروهها ادامه خواهد داشت.