سرهنگ کارآگاه رضا موذن اظهار داشت: سارقان از طرق مختلف در کمین هستند که به محض ترک منزل و یا عدم حضور ساکنان برای اجرای نیت مجرمانه خود دست به سرقت بزنند.
وی با اشاره به تغییر زمان سرقت از ساعات پایانی شب به ساعات اولیه (همزمان با غروب آفتاب تا ساعت ۱۱ شب) افزود: شهروندان حتی الامکان از خالی گذاشتن منزل از سکنه خوداری کرده و یا حفاظت منزل را در این ساعات به فرد مطمئن بسپارید (همسایه بانی).
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا خطاب به شهروندان تصریح کرد: از نگهداری وجوه نقد و طلاجات زیاد در منزل و در یک مکان مشخص (در اتاق خواب و یا در میز آرایش بانوان.) خودداری کنید و اموال خود را به صندوقهای امانات بانک بسپارید.
وی اضافه کرد: اگر در یک مجتمع چند واحدی زندگی میکنید به نحوی برنامه ریزی کنید که کل ساختمان خالی از سکنه نباشد و در مجتمعهای مسکونی در زمان به کارگیری از نیروهای خدماتی (مستخدم) در انتخاب افراد دقت و تحقیق کنید و حتی الامکان از شرکتهای معتبر نیرو در خواست شود.
سرهنگ موذن با بیان اینکه ایجاد موانع موجب به تاخیر افتادن اقدام سارقان در ارتکاب جرم میشود، در توصیه به شهروندان تصریح کرد: نسبت به نصب نردههای حفاظتی خصوصا در محل دربهای ورودی تراس در طبقات اول ساختمان اقدام کنید.
این مقام انتظامی اظهار داشت: تقویت و افزایش ضریب ایمنی منازل با استفاده از دوربینهای مداربسته، نرده کشی دیوار، حیاط، نصب دزدگیر و دربهای مستحکم و قفلهای استاندارد و تعبیه گاو صندوق ثابت در داخل ساختمان فرصت ارتکاب سرقت را کاهش میدهد.
وی از اجرای طرحهای عملیاتی مبارزه با سارقان بومی و غیر بومی منزل در قالب طرحهای استانی و سراسری با هدف شناسایی، تعقیب و دستگیری سارقان حرفهای و سریالی خبر داد و گفت: پلیس در برخورد با سارقان از هیچ تلاشی فرو گذار نیست و با جدیت کار خود را انجام میدهد.