جمشید تقی زاده هدف از ایجاد این مراکز را توجه به ورزش همگانی در بین بازنشستگان دانست و گفت: در این باشگاهها که قرار است از ظرفیت کانونهای بازنشستگی نیز استفاده کند اجرای فعالیتها و مسابقات ورزشی متنوعی از جمله همایشهای پیاده روی خانوادگی بازنشستگان بصورت ماهانه، کوهنوردی هفتگی، دوچرخه سواری و آمادگی جسمانی بصورت دورهای پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه صندوق بازنشستگی کشوری با اجرای طرحی در نظر دارد ساعاتی از فعالیتهای سانهای ورزشی دستگاههای اجرایی کشور را به بازنشستگان اختصاص دهد به تدوین این برنامه اشاره و ابراز امید واری کرد این طرح بزودی در دولت تصویب شود.
تقی زاده همچنین از برگزاری دومین جشنواره ملی ورزش بازنشستگان خبر داد و گفت: در این جشنواره ۴۵۵ بازنشسته ورزشکار از سراسر کشور در ۵ رشته شنا، تیر اندازی با تفنگ بادی، دارت، تنیس روی میز و شطرنج با یکدیگر رقابت میکنند.
وی توجه به توسعه ورزش همگانی بازنشستگان را بسیار مهم ارزیابی و تاکید کرد: این رویکرد نقش بسیار مهمی در کاهش فقر حرکتی و افزایش شادی و نشاط در میان بازنشستگان فرهیخته جامعه دارد که میتواند باعث افزایش سلامتی و کاهش هزینههای درمانی شود.
تقی زاده یاد آور شد: صندوق بازنشستگی کشوری برای اشاعه فرهنگ سلامتی و نشاط در میان بازنشستگان در بهمن ماه سال گذشته اقدام به برگزاری جشنواره استانی بازنشستگان در ۳۱ مرکز استان کرد که در این جشنواره بیش از ۶ هزار نفر از بازنشستگان کشوری از طریق ثبت نام اینترنتی در بزرگترین رویداد ورزشی بازنشستگان حضور یافتند.
تقی زاده اجرای جشنوارههای ورزشی بین صندوقهای بازنشستگی و برگزاری این جشنواره در سطح بین المللی با حضور پیشکسوتان کشورهای مختلف را از دیگر برنامههای پیش بینی شده دولت دانست.