سیدحسن موسوی چلک با اشاره به افزایش آسیبهای اجتماعی در کشور، افزود: بالا رفتن سطح خشونت در جامعه بسیار خطرناک است و لازم است مسئولان در این زمینه بررسی کنند که چرا میزان خشونت در جامعه به این حد رسیده است.
وی با انتقاد از بی توجهی به جایگاه مددکاران در کشور به ویژه در لایحه سلامت روان تاکید کرد: دومین پرونده قضایی در کشور مربوط به خشونت است و این نشان می دهد جایی در سیاستگذاری های ما مشکل دارد. باید نقش مددکاران و روانشناسان در جامعه بیشتر شود تا بتوانیم مسائل اجتماعی و مرتبط با روان جامعه را اندکی سامان بدهیم.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی با اشاره به وجود بیش از ۱۵ میلیون پرونده قضایی در کشور ادامه داد: کشور هند با بیش از یک میلیارد نفر جمعیت حدود یک میلیون پرونده قضایی دارد. این در حالی است که بنابر اعلام وزارت بهداشت نزاع دومین علت مرگ و میر افراد در اورژانس است.
موسوی چلک با تاکید بر اهمیت آموزش سلامت روان در جامعه گفت: از ظرفیت آموزش و پرورش در ارتقای شاخص سلامت روان غفلت شده است.
وی با بیان اینکه جایگاه مددکار در کشور تعریف نشده است، خاطرنشان کرد: انتخاب نخست نخبگان در کشور باید مددکاری باشد نه وزارت نفت. اما در حال حاضر شرایط به گونه ای است که کمتر کسی مددکاری را در اولویت انتخابهای حرفه ای خود قرار می دهد.