چطور برخی ارگانها تمام هزینه‌های درمان را می‌پردازند؟

عباس آقازاده مسرور  در خصوص وضعیت بیمه‌های تکمیلی اظهار داشت: بیمه‌های تکمیلی مبلغی از حقوقمان کسر و خدمات متوسطی به ما می‌دهند و از عدالت به دور است که افرادی در ارگانی چندین برابر دارای بیمه تکمیلی باشند و به آنها خدمات بهداشتی و درمانی خوبی در مقایسه مردم عادی ارائه ‌دهند.

وی افزود:  همچنین برای درمان بیماری سرطان؛ زندگی برخی از افراد بر اثر پرداخت هزینه‌های درمانی ساقط و  اما گروهی دیگر تشکیلات و سازمانی که در آن کار می‌کنند همه هزینه‌های درمان را پرداخت می‌کنند که این مسئله با عدالت تناقض‌ دارد.

وی گفت: یکسان نبودن بیمه، اختلاف طبقاتی‌ و چندگانگی‌ به وجود می‌آورد و من از دولت روحانی و وزیران در این فاصله کوتاه و تا تشکیل دولت دوازدهم می‌خواهم که نسبت به تجمیع‌ بیمه‌ها یک عنایت خاصی انجام دهند.

رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی کشور بیان کرد: سازمان‌های بیمه‌گری که از بانک مرکزی و دولت طلبکار بوده؛ حاضر نیستند تحت اپراتور‌ وزارت بهداشت و دستورالعمل‌های آن در بیایند و این مسئله باعث افزایش ثروت آنها می‌شود و مسلماً این سازمان‌ها از دستورات سرپیچی می‌کنند.

آقازاده تصریح کرد: باید انقلابی عمل کرد و در راه توسعه بازار پایدار بنابر فرمایش رهبری و حمایت ایشان از حوزه سلامت در جهت سود و منفعت مردم قدم برداشت.

وی با اشاره به اینکه برخی از بیمه‌ها بار میلیاردی داشته و با بسیاری از بیمارستان‌های خصوصی و حتی مردم در تعامل هستند؛ اذعان کرد: تضمین صندوق بیمه ضرورت الزامات‌ توسعه پایدار را در حوزه نظام سلامت در اجرای برنامه ششم توسعه می‌طلبد و نظام سلامت باید یک متولی واحدی با منابع مالی ثابت داشته باشد.