اگر افسرده هستید، از مصرف این خوراکی ها پرهیز کنید:
1. دونات
این شیرینیها خیلی خوشمزهاند. اما پر از اسیدهای چرب و ترانس بالا هستند. چربی بد موجود در این شیرینی واکنشهای بیولوژیکی منفی ایجاد کرده و احتمال تغییر خلقوخوی شما را بالا میبرد. مصرف مداوم غذاهای سرشار از چربی ترانس خطر ابتلا به افسردگی را افزایش میدهد.
2. نوشابه
همه طعم یک نوشابه خنک را دوست دارند. اما متأسفانه هر چه قند بیشتری مصرف کنید، بدنتان ملتهبتر میشود. ملتهب شدن چه اشکالی دارد؟ مطالعهای نشان داد که افسردگی با التهاب مغزی در ارتباط است. اگر خوراکیهای شیرین دوست دارید، چند اونس شکلات تلخ بخورید که قند کمی دارد و بهنوبه خود بسیار مفید است.
3. سیبزمینی سرخکرده
مشکل سیبزمینی نیست. مشکل نمک آن است. غذاهای دارای سدیم بالا باعث نفخ میشود. این مسئله بهخودیخود یک مشکل پزشکی نیست، اما خلقوخویتان را خراب میکند. برای مبارزه با غذاهای شور، آب زیاد بنوشید.
4. قهوه
بهتر است درباره خوردن قهوهی بعدازظهر تجدیدنظر کنید. بااینکه هیچ ارتباط قطعی میان کافئین و افسردگی وجود ندارد، اما این محرک معروف خواب را مختل میکند. بیخوابی و اضطراب ناشی از آن علائم افسردگی را تشدید میکنند. سعی کنید میزان مصرف قهوه را به یک فنجان در روز کاهش دهید
5. الکل
مصرف الکل برای روحیه شما بسیار بد است. به گفته روانپزشکان، الکل فعالیتهای شیمیایی مغز را بر هم زده و خطر افسردگی را بالا میبرد. بعلاوه، مصرف زیاد الکل در ارتباط اجتماعی فرد مشکل ایجاد میکند و باعث تنهایی و درنتیجه افسردگی فرد میشود. خماری پس از مصرف الکل نیز ممکن است تا چند روز ادامه یابد و شما را مضطرب و عصبی کند.
6. غذاهای فرآوری شده
تهیه غذاهای مایکروفری آسان است اما مصرف زیاد این غذاها خطر افسردگی را افزایش میدهد.
7. گلوتن
اگر به بیماری سلیاک هستید، خوردن گلوتن (پروتئینی در گندم و غلاتی مانند جو) تأثیرات زیادی بر خلقوخوی شما میگذارد و به روده کوچک شما آسیب جدی میزند. اما به گفته سازمان Celiac.org، در این افراد مصرف گلوتن خطر افسردگی را نیز بیشتر میکند.