، همچنین قند خون بالا می تواند منجر به کاتاراکت و گلوکوم در مبتلایان به دیابت بینجامد.
با این حال استراتژی هایی برای مراقبت از چشم ها در دیابتی ها پیشنهاد شده است:
حداقل یک بار در سال با چشم پزشک خود قرار ملاقات داشته باشید: اگر مشکلی وجود داشته باشد، اگر زود تشخیص داده شود، درمانش هم موفق تر خواهد بود. پزشک رگ های خونی چشم را برای مشخص شدن نشانه های اولیه آسیب بررسی خواهد کرد.
قند خون خود را مرتب کنترل کنید: اگر قند خون شما در حد پایین و ثابت نگه داشته شود، آسیب به عروق خونی کوچک در چشم نیز کند خواهد بود. شما باید در سال چندین بار آزمایش خونA1Cرا انجام دهید.
فشار خون خود را کنترل کنید: فشار خون بالا به تنهایی می تواند عامل بروز بیماری های چشم باشد. اگر فشار خون بالا و دیابت را توامان دارید، نیاز به دقت بیشتری برای کنترل فشار خون هست. از پزشک خود برای نحوه اندازه گیری دقیق فشار خون مشورت بگیرید. در نظر داشته باشید که برای بسیاری از مبتلایان به دیابت، فشار خون باید کمتر از 140/80 باشد.
سطح کلسترول خود را بررسی کنید: آزمایش خون برای بررسی میزان کلسترول بد یا همان ال دی ال و کلسترول خوب یا همان اچ دی ال می توان انجام داد.
سالم غذا بخورید: میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین های بدون چربی انتخاب خوبی هستند. خوب غذا خوردن سطح انسولین را در بدن شما تنظیم میکند.
سیگار نکشید: سیگار باعث بروز مشکلات عروق خون در چشم نیز می شود پس همین حالا سیگار کشیدن را متوقف کنید.
ورزش کنید: ورزش تاثیر بزرگی بر قند خون دارد. اگر از انسولین یا داروهای پایین آورنده قند خون استفاده می کنید، از پزشک خود سطح فعالیت بدنی که باید انجام دهید را بپرسید. همچنین سوال کنید که چه نوع تمرینی برای شما مناسب تر است.
در سه ماهه اول بارداری به نزد چشم پزشک بروید.
هر گونه علائم چشمی در شما که منجر به تغییر در بینایی می شود، نیاز به مراجعه به پزشک دارد. تغییرات چشمی از قبیل: تاری دید، لکه های سیاه، چشمک زدن نور، از دست دادن نسبی یا کامل بینایی در یک یا هر دو چشم.
شناسه خبر:
۴۸۴۱۲۵
دیابتی ها چطور باید از چشم هایشان مراقبت کنند؟
با گذشت زمان، قند خون بالا می تواند رگ های خونی کوچک در چشم مبتلایان به دیابت را دچار آسیب کند و به رتینوپاتی دیابتی منجر شود.
۰