به نقل از تبریز بیدار ، اسماعیل جبارزاده در آیین کلنگ زنی بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی تامین اجتماعی تبریز در منطقه خاوران با اشاره به آغاز بهره برداری از خط تولید آب اکسیژنه در بستان آباد به دست ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آب اکسیژنه از جمله ضروری ترین نیازهای صنایع داروسازی و صنایع پایین دستی است و با آغاز تولید آن در استان، بی نیازی از واردات این محصول را تجربه خواهیم کرد.
وی با اشاره به ظرفیت های داروسازی استان آذربایجان شرقی و وجود شرکت هایی همچون زهراوی و شهید قاضی، خواستار اجرای طرح های توسعه واحدهای داروسازی این استان شد.
وی با اشاره به اینکه در سند توسعه استان به صنعت داروسازی توجه ویژه ای شده است، گفت: آماده حمایت از راه اندازی شرکت های دپوی دارو در استان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی هستیم.
جبارزاده در بخش دیگری از سخنان خود از همراهی شهرداری تبریز به واسطه واگذاری زمین مورد نیاز احداث بیمارستان تامین اجتماعی در شهرک خاوران قدردانی و خاطرنشان کرد: کارشناسان با ایجاد این بیمارستان در شهر جدید سهند موافقت نکردند و برای این شهر جدید ایجاد پلی کلینیک در نظر گرفته شده است چرا که امکان ساخت این بیمارستان در شهر سهند وجود نداشت.
استاندار آذربایجان شرقی اظهارامیدواری کرد: این پلی کلینیک هم با همکاری تامین اجتماعی ایجاد شود.
ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سخنرانی خود در این آیین موافقت خود را با افزایش دو برابری ظرفیت تولید شرکت داروسازی قاضی در تبریز اعلام کرد.
این کارخانه که به عنوان طرح توسعه شرکت کلروپارس و با سرمایهگذاری تأمین اجتماعی و بانک توسعه تعاون صورت گرفته، سالانه بیش از ۲۰ هزار تن آب اکسیژنه ۳۵ و ۵۰ درصد برای اولین بار در کشور تولید میکند.
بر اساس این گزارش، با راهاندازی خط تولید این کارخانه که محصولات آن در صنایع نساجی، کاغذسازی، داروسازی و پتروشیمی مورد استفاده قرار میگیرد، علاوه بر اینکه سالانه ۱۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی، بیش از ۵ هزار تن نیز به خارج از کشور صادرات میشود.
با تولید آب اکسیژنه که پیش از این از کرهجنوبی و ترکیه وارد کشور میشد، بیش از ۱۰۰ اشتغال مستقیم و ۱۵۰۰ شغل غیرمستقیم ایجاد کرده است.
همچنین با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استاندار آذربایجان شرقی عملیات اجرایی بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی تامین اجتماعی در شهرک خاوران شروع شد.
این بیمارستان با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون یورویی اتریشی ها به صورت فاینانس احداث می شود.