نادرسلیم امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در حاشیه همایش انجمن علمی شتر ایران در بافق اظهار داشت: یکی از برنامههای معاونت امور دام استان در پرورش شتر، تلاقی شتر دو کوهانه با شتر بومی برای افزایش راندمان تولید گوشت است.
معاون امور دام جهادکشاورزی استان یزد ادامه داد: در بحث حمایت از شترداران برنامه آموزشی و ایجاد کارگاههای آموزش عملی برای بهرهبرداران در صنعت شترداری و تدوین سند توسعه شتر کشور با برنامههای کوتاه، میان و بلندمدت از مهمترین اولویتهای کاری این معاونت است که در دست اجرا قرار دارد.
وی، جشنواره شتر و ایجاد سایتهای گردشگری با محوریت شتر و برگزاری کنگره علمی شتر را از دیگر برنامههای حوزه معاونت امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی عنوان کرد و بیان داشت: این برنامهها در آینده نزدیک و در زمانی مناسب برگزار خواهد شد.
سلیم با بیان اینکه هم اکنون بیشاز 14 هزار و 900 شتر در استان یزد نگهداری میشوند افزود: در این میان اردکان رتبه نخست و بافق و بهاباد به ترتیب در مرحله دوم و سوم قرار دارند و جمعیتی بالغ بر 600 شتردار در این حوزه فعالیت میکنند.
وی تعداد شتران بافق را 2 هزار و 500 نفر عنوان کرد و گفت: سالانه در این شهرستان بیش از 160 تن گوشت شتر تولید میشود.
به گزارش فارس، در همایش انجمن شتر ایران که به مدت یک روز در بافق برگزار شد کارشناسانی از استانهای شترخیز سراسر کشور حضور داشتند.