پرداخت 31 میلیارد ریال تسهیلات به مکانیزاسیون کشاورزی در آستانه

گودرز کمال پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، با بیان اینکه پرداخت این میزان تسهیلات از مهرماه سال گذشته در بین متقاضیان منطقه آغاز شده افزود: تاکنون 90 درصد این میزان تسهیلات جذب و به 173 نفر از متقاضیان پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه پرداخت مابقی سهیمه این شهرستان تا پایان اردیبهشت ماه امسال ادامه خواهد داشت افزود: تعداد پنج نفر متقاضی نیز تا پایان این ماه تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.

کمال پور یادآور شد: پرداخت این میزان تسهیلات به منظور خرید ماشین آلات مختلف کشاورزی مثل تیلر ، کمباین ، ماشین نشاء کار ، تراکتور و ...به متقاضیان پرداخت شده است.

وی در ادامه افزایش محصول، کاهش هزینه های تولید، کاهش سختی کار ، افزایش سرعت، کاهش مصرف بذر و...را از اهداف توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی عنوان کرد و افزود: هم اکنون این شهرستان در زمینه توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزان در جمع سه شهرستان برتر استان قرار دارد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی یادآور شد: هم اکنون این شهرستان از وجود هفت هزار و 800 دستگاه تیلر ، 720 دستگاه تراکتور ، 400 کمباین و 400 ماشین نشاء کار بهره مند است.

وی همچنین با اشاره به اینکه پرداخت نوبت جدید تسهیلات توسعه بخش میکانیزاسیون کشاورزی در این شهرستان از خردادماه امسال آغاز می شود اظهار داشت: در نوبت جدید پرداخت این تسهیلات ، 53 میلیارد ریال به منظور توسعه بخش مکانیزاسیون به این شهرستان اختصاص یافته که تاکنون حدود 50 نفر از متقاضیان نیز جهت دریافت این تسهیلات ثبت نام کرده اند.

کمال پور همچنین با اشاره به اینکه آستانه اشرفیه دارای 23 هزار و 507 هکتار از اراضی زیر کشت برنج است افزود: از آغاز فصل زراعی امسال تاکنون ، نشاء برنج در پنج درصد از اراضی این شهرستان به انجام رسیده و در 10 درصد از اراضی منطقه نیز عملیات آب تخت صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: با توجه به توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی در سالهای اخیر پیش بینی می شود حدود 12 هزار هکتار از اراضی زیر کشت برنج این شهرستان امسال بصورت مکانیزه نشاء شود.

وی از هاشمی ، علی کاظمی و جمشید جو به عنوان مهمترین ارقام برنج تولیدی این شهرستان نام برد و افزود: سالانه در هر هکتار از اراضی این شهرستان حدود چهار تن شلتوک برنج حاصل می شود که از این میزان 60 درصد به برنج سفید تبدیل می شود.

وی این شهرستان را یکی از مراکز مهم کشاورزی گیلان دانست و یادآور شد: این شهرستان دارای بیش از 30 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی است و برنج ، بادام زمینی ، صیفی جات ، محصولات باغی و...از مهمترین تولیدات کشاورزی این شهرستان به شمار می روند.

شهرستان آستانه اشرفیه با بیش از 100 روستا در شرق استان گیلان قرار دارد.