احسان علیخانی مجری معروف و سرشناس در اینستاگرامش عکسی جذاب را از خود با چهره ای سر به زیر منتشر کرد.
تلویزیون اصرار دارد «ماه عسل» و «عصرجدید» را با هم بسازم
احسان علیخانی با اشاره به هزینههایی که سازمان صداوسیما به خاطرِ نابلدی و رفتار غیرحرفهای و حتی اشتباههای تأثیرگذار مجریان در برنامه زنده میپردازد به مجریان توصیه کرد حتماً قبل از برنامه زنده، گزارشگری را تجربه کنند.
نشست خبری «عصر جدید» در آستانه پایان رقابتهایش که بیست و هشتم مردادماه همزمان با شب عید سعید غدیر خم از شبکه سوم سیما روی آنتن خواهد رفت در سازمان صداوسیما برگزار شد.
احسان علیخانی فارغ از توضیحات و رفع ابهامات و شبهاتی درباره این برنامه تلویزیونی درباره موضوع جدی اعمالِ ردهبندی سنی به صورت ناگهانی و تأثیرات منفی برخی اجراهای برنامه با خبرنگار خبرگزاری تسنیم صحبت کرد.
او در این باره گفت: ما یک جاهایی خیلی سخت میگرفتیم درباره رده سنی و هشدار برای زیر ۱۶ سال میدادیم که برخی صحنهها را نبینند درحالیکه نوجوان امروز خیلی چیزها را میبیند و میداند با این حال در این هشدارها بیشتر سخنمان روی خانوادهها بود که اگر فرزندشان را میشناسند که اهل ماجراجویی است حواسشان باشد.
میدانید اگر در این مورد بخواهیم خیلی محدودیت داشته باشیم و سختگیری کنیم به عقب برمی گردیم. اما باید شکل و قاعده پیدا کند و همه تکلیفشان را بدانند این رویه، رویه درستی نیست.
علیخانی درباره ساخت دوباره برنامه «ماه عسل» به خبرنگار تسنیم، توضیح داد: الان نمیتوانم چیزی بگویم. به نظرم «عصر جدید» یک غول بیشاخ و دُمی است که نمیدانم تا کجا طی طریق کند. جالب است بدانید که تلویزیون به من پیشنهاد دادند هر دو برنامه را داشته باشم اما من گفتم نمیتوانم.
او درباره وجود طعمِ «ماه عسلی» برخی از برنامههای تلویزیون خصوصا در ماه مبارک رمضان، گفت: روزی که گفتم «ماه عسل» تمام!
یکسری از تاکشوهای تلویزیونی، طعم و بوی «ماه عسل» را گرفتند و حتماً روزی هم با «عصر جدید» وداع کنم این سبک و روش ساخت برنامهها هم رنگ و بوی برخی از برنامههای تلویزیونی خواهد شد.
صرف هزینه های گزاف برای حضور مجریان کارنابلد
علیخانی در پاسخ به سوال دیگر درباره حضور مجریان کارنابلد و هزینههایی که سازمان صداوسیما به خاطرِ نابلدی و غیرحرفهای و حتی اشتباههای تأثیرگذار آنها در برنامه زنده و حتی تولید پرداخت میکند، توضیح داد: جالب است همین الان در روابط عمومی سازمان صداوسیما دوستی گزارشگر بود و از من خواست او را کمک کنم تا مجری شود.
گفتم چند سال است گزارشگری میکنید و گفت دو ماه است. من شش سال گزارشگری کردم و به نظرمن بزرگترین دانشگاه برای یک مجری حتماً گزارشگری است.
وی افزود: یک مجری در قامتِ یک گزارشگر به بلوغ و رشد میرسد. مجری ما قبل از برنامه زنده حتماً باید خاکِ پشت دوربین را بخورد. آنوقت بعد از بلوغ و این رشد و نمو، وقتی جلوی دوربین قرار میگیرد آنقدر احساس راحتی میکند که از این متانت و آرامش مخاطب هم لذت میبرد.