![بازتاب برد آبیهای تهران در نشریه ورزشی اسپانیا](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/P3vU9Avu4Vac/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJVWDvWd8G0AuXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVWlQuXH7FEGX35mq7w9fiGQ,,/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%DB%8C.jpg)
روزنامه ورزشی آس اسپانیا نیز گزارشی از دربی روز گذشته استقلال و پرسپولیس منتشرکرد.
این نشریه عنوان کرد:کمی قبل از اتمام نیمه نخست، وریا غفوری، در یک ریباند توپ، گلزنی کرد و باعث پیروزی یک بر صفر استقلال در دربی تهران شد.
این نشریه ادامه داد در ادامه مسابقه پرسپولیس به بازی بازگشت و میدانست در صورت کسب برد، میتواند اعلام قهرمانی در لیگ حرفهای امسال ایران کند.اما تیم قرمزپوش در مسابقهای که جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا و مارکو فانباستن، مسئول دپارتمان فنی فدراسیون جهانی، تماشاگر ویژهاش بودند،برابر تیم تحت امر وینفرید شفر کاری از پیش نبرد.