![مربع خطرناک بازیکنان در کمین پرسپولیس!](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/SMUnb7xP4Uon/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJcTeBl7RzTwiXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVNsXvcE91QDF_T-CgKqtqLQ,,/2013588.jpg)
روزنامه الیوم عربستان خبر داد، الاتیم الاهلی عربستان، به دلیل اینکه از 6 بازیکن خارجی در لیست خود بهره می برد و از 4 بازیکن فقط می تواند در لیگ قهرمانان آسیا استفاده کند باید نام دو بازیکن را کنار می گذاشت که بدین ترتیب سرگئی ربروف، گودفری اوباباونا مدافع نیجریه ای و محمد عبدالشافی بازیکن مصری را از لیست آسیایی الاهلی کنار گذاشت.
بدین ترتیب، عمر السومه، لئوناردو دسوزا، کلودیمیر دسوزا و فتفازیدیس چهار بازیکن خارجی تیم فوتبال الاهلی مقابل پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا خواهند بود.
دیدار رفت دو تیم روز 31 مرداد برگزار خواهد شد.