امیر عابدینی در خصوص انتقادات تند این روزهایکیروش از وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال گفت: تاکید میکنم کیروش از نظر فنی یکی از مربیان خوب و بزرگ دنیاست که این موضوع بر هیچکس پوشیده نیست اما انتقادی که از او دارم این است که وی باید حرمت جایگاههای مسئولان فدراسیون فوتبال را حفظ کند.
وی ادامه داد: رفتارهای امروز کیروش به دلیل ضعف رئیس فدراسیون فوتبال در مدیریت کردن اوست. در حال حاضر کیروش در جامعه محبوبیت پیدا کرده و هیچکس را برنمیتابد که چرا این طور و با این مدل صحبت میکند. اکثریت مردم هرچه کیروش میگوید را قبول میکنند و در واقع این مدل رفتارهای کیروش در زیر سوال بردن مسئولان فدراسیون فوتبال برای فدراسیون تبدیل به ضعف شده است.
عابدینی عنوان کرد: کیروش در مباحث فنی نمره قبولی دارد و از اعتباری بینالمللی برخوردار است اما در مباحث اجتماعی و فرهنگی باید مراقب باشد چون در کشوری کار میکند که مردم آن همواره در طول تاریخ سرافراز بوده و باج بده نیستند ضمن اینکه مگر کیروش در سال اول، دوم یا سوم کارش در تیم ملی با مشکلات مشابهی مواجه نبوده است؟ چرا در آن زمان بدین شکل رفتار و اظهار نظر نمیکرد یا خیلی کمتر میکرد؟ مگر میشود شما یک نفر را استخدام کنید و آن فرد حرمت جایگاههای افرادی که وی را استخدام کردهاند، نگه ندارد. کیروش باید طبق قرارداد مشکلاتش را با رئیس و مسئولان فدراسیون فوتبال در میان بگذارد، نه اینکه مشکلات موجود را در سطح خیابان مطرح کند. مسئولان فدراسیون فوتبال نیز باید تمام تلاش خود را در برآورده کردن خواستههای وی که در چارچوب قرارداد نیز آمده انجام دهند.
عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ در خصوص اینکه آیا امکان دارد انتخابات فدراسیون فوتبال به دلیل تصویب اساسنامه به تعویق بیفتد، اظهار داشت: انتخابات نباید به هیچ وجه به تعویق بیفتد چون نظر مجمع نیز برگزاری انتخابات در زمان مقرر است. اگر اساسنامه نیاز به تصویب هیئت دولت دارد این کار پس از برگزاری انتخابات میتواند انجام شود. چطور کفاشیان با همین اساسنامه دو دوره رئیس فدراسیون فوتبال شد و بر اساس این اساسنامه خیلی از تصمیمات در فدراسیون فوتبال گرفته شده است؟ دلیلی ندارد انتخابات به تعویق بیفتد و کاری نکنید که نه از تاک نشانی بماند و نه از تاکستان.
عابدینی در مورد 4 کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال گفت: هر کدام از این 4 کاندیدا شجرهای در فوتبال برای خود دارند، سه نفر از این کاندیداها دارای تجربیات بیشتری به ویژه در زمینه کار اجرایی در فوتبال هستند و معتقدم تاج در این بین در زمینه کارهای مدیریتی در فدراسیون و سازمان لیگ از تجربیات ارزشمندی در سالیان گذشته برخوردار شده و از شرایط بهتری برخوردار است. در هر حال باید ببینیم اقبال عمومی اعضای مجمع از این کاندیداها به چه شکل است.
وی در خصوص مناقشهای که بین باشگاههای ایرانی و عربستانی ایجاد و در نهایت منجر به رای AFC مبنی بر برگزاری بازی در زمین بیطرف شد، تأکید کرد: همه میدانند ایران یکی از امنترین کشورهای جهان است و به همین دلیل بازیهای تیم های ملی افغانستان و عراق در کشور ما برگزار میشود. متاسفانه عربستانی ها قوانین بین المللی را زیر پا گذاشتند و در این زمینه بهانهجویی کردند که AFC به بهانههای آنها بها داد. اکثریت اعضای کمیته اجرایی AFC عرب هستند و 2 یا 3 کشور غیر عرب آن نیز نیاز به پول دارند. در چنین شرایطی از نمایندگان فوتبال ایران در آن نشستها کار چندان زیادی بر نمیآید.
عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ گفت: اشکال کار در مناقشهای که بین باشگاههای ایرانی و عربستانی و در واقع بین فدراسیون فوتبال عربستان با فدراسیون فوتبال ایران ایجاد شده این است که دو کشور روابط دیپلماتیک خود را قطع کرده اما یکدیگر را به رسمیت میشناسند. در چنین مواردی کشورها باید از پروتکلی که پذیرفتهاند تمکین کنند و فدراسیون فوتبال ایران نیز چارهای جز تمکین از رای AFC ندارد؛ البته در حال حاضر فدراسیون فوتبال پیگیر شکایت باشگاههای ایرانی حاضر در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا از AFC به CAS است.