کفاشیان در انتخابات فدراسیون شرکت نمی‌کند

انتخاباتی که بنا بود اسفندماه برگزار شود و حالا به اردیبهشت سال جدید موکول شده، تمام توجه اهالی فوتبال را به خود جلب خواهد کرد.

با توجه به زاویه‌ای که وزارت ورزش با فدراسیون فوتبال پیدا کرده و با استناد به شرایطی که طی چند سال اخیر در فوتبال ایران حاکم بوده، برای اهالی فوتبال مهم است خروجی انتخابات فدراسیون فوتبال، به قدرت رسیدن رئیسی باشد که علاوه بر رفع ایرادهای مدیریتی موجود، بنیه مالی فدراسیون فوتبال را تقویت کند؛ اما کدام مدیر حاضر است وارد رقابت با علی کفاشیان شود؟!

در فضای ورزش این باور وجود دارد که اگر کفاشیان نامزد انتخابات شود و بخواهد برای بار سوم روی صندلی ریاست بنشیند، چیدمان مجموعه به گونه‌ای است که رئیس فعلی حتماً رأی می‌آورد.

حالا اما در فضای فوتبال خبر جدیدی پیچیده است... خبر کناره‌گیری قطعی علی کفاشیان از انتخابات فدراسیون فوتبال... پیش از این هم کفاشیان گفته بود من می‌روم تا رئیسی بیاید که نخندد و پول بیاورد... هر چند آن روز، خیلی‌ها این حرف‌ را به حساب تعارف گذاشتند و با خودشان گفتند کفاشیان دوره قبل هم از این حرف‌ها می‌زد و باز دم انتخابات، وارد رقابت می‌شود اما انگار این ماجرا جدی است و بنابه دلایلی کفاشیان به جمع‌بندی قطعی رسیده که دیگر رئیس فدراسیون فوتبال نباشد.

خروج کفاشیان از کارزار انتخاباتی معادلات را تغییر می‌دهد. اگر کفاشیان قصد کاندیداتوری داشته باشد، چهره‌هایی نظیر افشین پیروانی، علی فتح‌ا...زاده، عزیزی‌خادم، عزیزمحمدی و... برای حضور در انتخابات ثبت‌نام می‌کنند اما انصراف علی کفاشیان و بی‌طرف شدن مجمعی که به هماهنگی تمام و کمال با رئیس فعلی معروف شده، پای مدیران عالیرتبه را به انتخابات فوتبال باز می‌کند.

مدیرانی چون صالحی‌امیری که یکی از گزینه‌های اصلی وزارت ورزش بود و به عنوان وزیر پیشنهادی دولت تدبیر و امید به مجلس رفت و رأی اعتماد نگرفت، مسعود سلطانی‌فر که اولین وزیر پیشنهادی دولت بود و او هم موفق به گرفتن رأی اعتماد نشد و محمدحسین قریب که دوره قبل به هوای پیروزی در انتخابات و برخورداری از حمایت وزارت ورزش وقت وارد انتخابات شد و مقابل علی کفاشیان شکست خورد، مدیران عالیرتبه‌ای هستند که از آنها به عنوان نامزدهای احتمالی انتخابات فدراسیون فوتبال نام برده می‌شود. گویا عده‌ای از اهالی فوتبال در این میان در تلاش هستند صالحی‌امیری را به حضور در انتخابات ترغیب کنند.

این افراد معتقدند مسعود سلطانی‌فر به عنوان رئیس سازمان گردشگری شاید رغبت چندانی به حضور در انتخابات نداشته باشد اما صالحی‌امیری می‌تواند قد و قواره ریاست فدراسیون فوتبال را ارتقا بدهد. آنهایی که می‌کوشند صالحی‌امیری را به حضور در انتخابات مصمم کنند، می‌گویند دلیل ندارد رئیس فدراسیون فوتبال حتماً فوتبالی باشد و مدیر بودن مهم‌تر است. آنها محمدرضا داورزنی در فدراسیون والیبال و محسن صفایی‌فراهانی در فوتبال را مثال می‌زنند و معتقدند فوتبال برای نجات به وزنه‌ای در این حد و اندازه نیاز دارد. مدیری که در دولت و جامعه «وزن» داشته باشد و بتواند فوتبال را به جایگاه واقعی‌اش برگرداند.

در این باره باز هم می‌نویسیم...