به گزارش افکارخبر، جلسه شورای فنی تیم های ملی کشتی فرنگی با حضور اعضاء، رسول خادم رییس فدراسیون و محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی برگزار شد. مصوبات این نشست به شرح زیر است:
1- محمد بنا در خصوص نفرات مضاعف بر فرآیند در جام تختی توضیحاتی را به اعضای شورای فنی ارایه و پس از مباحث لازم مقرر شد: آقایان بهنام مهدی زاده، امیر قاسمی منجزی، داود اخباری، سامان عزیزی، مهرداد مردانی و علی محمدی در مرحله اول انتخابی تیم ملی حضور داشته باشند.
2- محمدبنا در خصوص مجتبی کریم فر در جام تختی توضیحات لازم را ارایه و مقرر شد در صورتی که کشتی گیر مذکور در رقابت های تدارکاتی پیش رو ارزیابی مناسبی را به لحاظ فنی ارایه کند بدون حضور در رقابت های مرحله اول انتخابی تیم ملی، در رقابت های مرحله نهایی انتخابی تیم ملی اجازه حضور داشته باشد.
3- به پیشنهاد محمد بنا کارگاه های فنی کشتی فرنگی در زمان های مقرر(میان اردوهای تدارکاتی) با دعوت از کشتی گیران(20 تا 23 سال) و مربیان مستعد برگزار شود.
4-مقرر شد با تعیین پنج استان اردبیل، ایلام، اصفهان، گیلان و لرستان بعنوان استان های صاحب استعداد در کشتی فرنگی، دو نفر از اعضای شورای فنی و یک نفر کارشناس انستیتو تا پایان زمستان امسال نسبت به بازدید از وضعیت کشتی فرنگی استان های یاد شده، اقدام و گزارشی در این خصوص ارایه کنند.
5-در جلسه ای حضوری با سیم خواه، مقرر شد با توجه به نیاز مشترک تیم های کشتی فرنگی جوانان و بزرگسالان کشور، با تدبیر نامبرده و هماهنگی با کادر فنی تیم کشتی فرنگی بزرگسالان، برنامه ریزی جهت انجام تمرینات مشترک این رده ی سنی صورت گیرد.
6-با توجه به پیشنهاد سیم خواه مبنی بر اجازه به حضور یک تیم از جوانان، خارج از تیم ملی جوانان شرکت کننده در رقابت جهانی برزیل، صرفا جهت کسب تجربه در رقابت های بین المللی جام تختی، پیشنهاد مذکور مورد پذیرش اعضای شورای فنی قرار گرفت.
پس از نشست شورای فنی تیمهای ملی کشتی فرنگی، مصوبات متعددی بررسی و نهایی شد که در نهایت می توان بسیاری از موارد را به سود نظرات محمد بنا و خواسته های او تلقی کرد.
در جمع بندی مصوبات روز گذشته، در واقع بنا با وارد کردن 6 کشتی گیر خارج فرآیند به مدعیان جام تختی که اسامی برخی از آنها مانند علی محمدی خارج از ضوابط محسوب می شد، باز هم از شورای فنی امتیاز گرفت. این در حالی است که بسیاری از اهالی منتقد کشتی همچنان از پیشکسوتان شورای فنی این سئوال را دارند که آیا با این امتیازات خاص، حق برخی دیگر از کشتی گیران واجد شرایط تضییع نشد؟
از سوی دیگر شورا با کنار گذاشتن کریم فر از مرحله اول انتخابی تیم ملی ( رقابتهای جام تختی) خود را با چالش جدیتری روبرو کرد و حالا کشتی گیرانی مانند حسین نوری، عابدین زاده و حتی اخلاقی نیز می توانند در برابر این دور زدن قانون از خود عکس العمل نشان دهند.
امتیاز بعدی اعضای شورای کشتی فرنگی به محمد بنا، الزام رضا سیم خواه و تیم جوانان برای تمرین مشترک با بزرگسالان بود و به نوعی تعامل بیشتر این دو رده و شاید نظارت بیشتر او بر امور جوانان بود که بدین ترتیب آقای خاص توانست امتیاز دیگری را نصیب خود و همکارانش در برابر منتقدان قدیمیاش کند.
به هرحال باید به تصمیم اعضای شورا احترام گذاشت و آنرا با توجه به فرصت محدود تا المپیک، نوعی احترام و مراعات وضعیت موجود دانست اما امیدواریم محمد بنا نیز در ادامه کار با رعایت و احترام بیشتر به فرآیند و مصوبات قانونی تیمهای ملی گام بردارد.
به عنوان مثال شورای فنی همچنان امیدوار است پس از معاف شدن سه کشتی گیر اصلی محمد بنا ( سوریان، نوروزی و باباجان زاده) از جام تختی به نفس فرآیند انتخابی به ویژه مرحله نهایی انتخابی تیم ملی برای المپیک در دهه پایانی فروردین سال آینده احترام بگذارد چرا که هر قانونی یک انعطاف خاص و محدود دارد، اما این سازگاری و انعطاف هم حد و حدودی خواهد داشت.
از سویی دیگر هم اکنون مدافعان محمد بنا و مردم کشتیدوست نیز به خوبی می دانند که شورای فنی تا به امروز برای احترام به نظرات آقای خاص بیشترین همکاری را به خرج داده و بر محمد بنا هم واجب است از این پس حتی در بالاترین فشار روزهای سخت و ناملایمات، شرایط را درک کند و به وعده ای که به مردم و عاشقان کشتی داده است پایبند باشد.
البته اعضای شورای فنی هم می بایست در راه تعامل با سرمربی گام بردارند، اما نباید فراموش کرد پشتوانههای امروز کشتی فرنگی، ثمره احترام به قانون انتخابی است و این اصل مهم و آینده ساز به رغم برخی چشم پوشیها و تبصرههای خواسته یا ناخواسته، نباید زیر سئوال برود.