آخرین وضعیت انتخاب سرمربی برای تیم ملی امید
مجید جلالی درباره آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای سال پیش رو گفت: سال گذشته مباحث مطرح شده‌ای را داشتیم که با توجه به اساسنامه فدراسیون باید قدم بر می‌داشتیم.با ماندن تاج امید ما برای اصلاح برخی نکات افزایش یافتهوی افزود: خوشبختانه با ماندن مهدی تاج، امیدواری مجموعه کمیته فنی نیز برای اصلاح برخی نکات در جهت تقویت اجرایی کمیته فنی نیز افزایش یافته است و حالا در انتظار چنین تصمیم گیر‌ی هایی هستیم.رئیس کمیته فنی فدراسیون ادامه داد: موضوعات مهمی را باید با توجه به مختصات زمانی کنونی پیگیری فوری داشته باشیم.
طرح نظارت نیمکت مربیان لیگ برتر فصل جاری را داریم که می‌خواهیم آن را فعال کنیم تا حاشیه‌های تأسف برانگیز را دیگر شاهد نباشیم. باید مسائل حاشیه‌ای بر روی نیمکت‌ها به حداقل برسد.جلالی درباره کیفیت رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور تاکید کرد: با اتمام رقابت‌های لیگ بیست و چهارم فوتبال کشور، همایش بسیار فنی و متفاوتی را برگزار می‌کنیم تا درباره سطح لیگ صحبت کنیم.وی به تربیت مربیان و کلاس‌های تدریس برای آنها نیز اشاره کرد و گفت: در خصوص برگزاری دوره حرفه‌ ای مربیگری نیز اقداماتی را انجام داده ایم که امسال باید به‌طور ویژه و با رعایت اصل‌های جاری فوتبال دنیا اجرایی شود.برای انتخاب سرمربی تیم امید حساسیت مضاعف داریمجلالی درباره انتخاب سرمربی تیم امید تصریح کرد: جلسه‌های متوالی کمیته فنی در این خصوص برگزار شده است. دوشنبه گذشته هم جلسه‌ای کوتاه با آقای تاج داشتیم که نکاتی را در این باره تبادل کردیم. طبیعی است برای چنین موضوعی حساسیت مضاعف در نظر گرفته شود.
 
نوجوانان ما مقابل عمان غافلگیر شدندمدیر کمیته فنی و توسعه فوتبال درباره دو بازی ابتدایی نوجوانان ایران یادآور شد: باخت غافلگیرانه‌ای مقابل عمان داشتیم. گمان می‌شد بازی سخت گروه با کره شمالی باشد که دیدید همان آمادگی باعث شد تا یک امتیاز بگیریم اما به نظرم مقابل عمان غافلگیر شدیم. حالا هم چیزی تمام نشده است و می‌توانیم با کسب برد مقابل تاجیکستان به جام جهانی راه پیدا کنیم.