فوری/ حادثه در خلیج فارس

سردار اسماعیلی، فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از توقیف ۵۰ فروند شناور سبک حامل سوخت قاچاق در آب‌های جنوبی کشور خبر داد.

وی با تشریح جزئیات این عملیات، اظهار داشت: در چند روز گذشته و در پی رصدهای اطلاعاتی و عملیاتی مرزبانان، بیش از ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از شناورهای سبک در آب‌های هرمزگان کشف و ضبط شد.

سردار اسماعیلی افزود: قاچاقچیان سوخت با تغییر تاکتیک و استفاده از شناورهای کوچک و مخازن مخفی، تلاش داشتند سوخت را از مبادی غیرمجاز دریایی عبور دهند که با هوشیاری مرزبانان و اقدامات میدانی، این محموله‌ها شناسایی و توقیف شد.

فرمانده مرزبانی هرمزگان تأکید کرد: در راستای دستورات سلسله‌مراتب فرماندهی ناجا و به منظور تأمین امنیت اقتصادی و مبارزه با قاچاق سوخت، عملیات‌های مقابله‌ای در محدوده دریایی و نقاط مرزی استان تشدید شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برخورد قاطع با قاچاقچیان و سودجویان، تا ریشه‌کن شدن این معضل ادامه خواهد داشت و مرزبانان استان با آمادگی کامل در برابر هرگونه قاچاق ایستاده‌اند.