کارتال بالاتر از مورینیو در ترکیه شد
« کارتال بهتر از مورینیو و ژسوس»، این گزارش سایت فاناتیک ترکیه در تمجید از سرمربی پرسپولیس بعد از حاشیه‌سازی مورینیو روی نیمکت فنرباغچه شد.کارتال روی نیمکت فنرباغچه با کسب میانگین ۲.۶۱ امتیاز دومین مربی برتر سوپر لیگ ترکیه شناخته شد.
 
مورینیو بعد از باخت ۳ بر یک مقابل گالاتاسرای در اقدامی زشت بینی سرمربی رقیب را گرفت و او را روی زمین سرنگون کرد.عملکرد ضعیف مورینیو و حاشیه‌سازی زیادش باعث شده تا هواداران و رسانه‌های ترکیه به تمجید از اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس بپردازند.
 
سایت ترکیه‌ای می‌نویسد که با بررسی آمار کارتال در فنرباغچه می‌توان او را غول‌کش استانبول نامید چون مقابل گالاتاسرای و بشیکتاش دو غول دیگر این شهر نباخته و در ۴ بازی ۳ بار به پیروزی رسیده و یک بازی به نتیجه تساوی رسیده است.براساس گزارش این رسانه، در مقابل ژسوس آرژانتینی روی نیمکت فنرباغچه مقابل این دو غول استانبول در ۴ بازی ۳ بار باخته و یک تساوی داشته و در نهایت مورینیو هم در ۲ بازی مقابل بشیکتاش و گالاتاسرای ۲ باخت کسب کرده تا ۱۰۰ درصد ناموفق باشد.