دعوای شدید دومینیک سوبوسلای ستاره لیورپول و آردا گولر کهکشانی

 تیم ملی مجارستان با رهبری سوبوسلای، در بازی برگشت پلی‌آف ماندن در سطح اول لیگ ملت‌ها ، با نتیجه 3-0 مقابل ترکیه شکست خورد. این اولین باخت خانگی مجارستان از سال 2022 بود که منجر به سقوط این تیم به سطح دوم رقابت‌ها و صعود ترکیه به لیگ یک شد.

ترکیه در بازی رفت در استانبول با نتیجه 3-1 پیروز شده بود؛ دیداری که گولر به دلیل محرومیت از روی سکوها تماشاگر بازی بود. اما ستاره‌ی نیمکت‌نشین رئال مادرید، در بازی برگشت در ترکیب اصلی قرار گرفت و دو دقیقه پس از گل اول هاکان چالهان‌اوغلو از روی نقطه پنالتی، گل دوم تیمش را به ثمر رساند.

سوبوسلای در نزدیکی محوطه جریمه ترکیه توپ را از دست داد و زمینه‌ساز ضدحمله‌ای شد که با ضربه دقیق گولر به گوشه دروازه به گل تبدیل شد.

در جریان بازی، این دو بازیکن با هم درگیری لفظی پیدا کردند و گولر با گذاشتن انگشت بر روی لب‌هایش، همتای لیورپولی‌اش را ساکت کرد. رسانه مجارستانی نمزتی اسپورتس، این لحظه را در پستی در اینستاگرام منتشر کرد. سوبوسلای با اکانت شخصی خود در واکنش به این تصویر، تنها عدد "1088" را کامنت کرد؛ رقمی که دقیقا تعداد دقایقی است که گولر در این فصل برای رئال مادرید به میدان رفته‌است.

بازیساز بااستعداد ترکیه‌ای در این فصل تنها 6 بار در ترکیب اصلی رئال مادرید به میدان رفته‌است. عدم اعتماد کارلو آنچلوتی به این بازیکن 20 ساله، شایعات متعددی را در مورد احتمال جدایی او از پایتخت اسپانیا به راه انداخته است؛ اینتر به عنوان یکی از مقاصد احتمالی او مطرح شده‌ است.

سوبوسلای، که چهار سال بزرگتر از گولر است، 2887 دقیقه برای لیورپول به میدان رفته‌است؛ فصلی که به نظر می‌رسد بهترین فصل او در مرسی‌ساید باشد. قرمزها از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر انگلیس هستند، اما برخلاف رئال مادرید و آردا گولر، از لیگ قهرمانان اروپا حذف شده‌اند.