خطرناک‌ترین مهاجم لیگ مشخص شد

 لوآن پولی دروازه بان نساجی که فصل خوبی را در این تیم سپری می‌کند توانست با عملکرد دیدنی‌اش در بازی با چادرملو جایزه بهترین سیو ماه بهمن فوتبال ایران را از آن خود کند. او در بخشی از گفت‌وگویی که به همین بهانه با خبرنگار ما داشته، خطرناک‌ترین مهاجمی که مقابلش بازی کرده را هم معرفی کرد.

پولی در واکنش به این موضوع پاسخ داد: «من اسم‌هایشان را نمی‌دانم اما مهاجم پرسپولیس که فکر می‌کنم شماره پیراهنش 10 است واقعا خطرناک بود.»

2157446

او که در بازی مقابل پرسپولیس موفق به کلین شیت و نقش مهمی در پیروزی یک بر صفر تیمش در آن بازی داشت، درباره مواجهه با آل کثیر در آن بازی گفت: «او مهاجم خیلی خوبی است و در بازی مقابلش توپ‌ها را خیلی سخت مهار می‌کردم. آنها بازی را خوب شروع کرده بودند.»

دروازه بان نساجی حتی درباره مهار دیدنی که روی یکی از حملات خطرناک آل کثیر در آن بازی داشت نیز گفت: «سیو خوبی که مقابل عیسی داشتم را یادم هست. بله، او مهاجم خیلی خوبی است اما نتوانست به من گل بزند.»