داورزنی: دنیا مالی اهل تعامل است

احمد دنیامالی گزینه پیشنهادی ورزش و جوانان توانست با ۲۵۳ رای از مجموع ۲۸۸ رای ماخوذه، اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کند. محمدرضا داورزنی معتقد است این انتخاب باعث تعامل وزارت با مجلس و شهزداری می‌شود. در ادامه متن کامل مصاحبه با داورزنی را می خوانیم؛

*ارزیابی شما از انتخاب دنیا مالی به عنوان وزیر ورزش چیست؟

در فرایند انتخاب پیشنهادهای مختلفی ارائه شد و حدود 60 نفر اسامی و رزومه آنها بررسی شد. دوستان مختلف آقای دنیا مالی را معرفی کرده بودند. با توجه به شرایطی که در کاندیدای مختلف وجود داشت ایشان هم با توجه به سوابقی که داشتند مورد ارزیابی قرار گرفتند، عمدتا هم خب یک چهره عملیاتی و اجرایی بودند به جز مقطعی که در مجلس حضور داشتند. همین قضیه مزید بر علت شد که هم از نظر ورزشی و هم اجرایی مورد تایید قرار بگیرند، از طرف دیگر شعار آقای دکتر پزشکیان هم بود که وفاق ملی ایجاد بکنند و از جناح ها و دیدگاه های مختلف نیز استفاده بکنند، حتی اگر کاندیدایی از جبهه رقبا باشند. آقای دنیا مالی هم که می دانید مدت ها معاونت شهرداری تهران را داشتند. مدتی هم در فدراسیون قایقرانی بودند و عملکرد بسیار خوبی داشتند و همه این ویژگی ها باعث شد که در کمیته مورد بررسی قرار بگیرند. می دانید که کمیته ها مشورتی عمل می کنند و با تشخیص دکتر پزشکیان آقای دنیا مالی برای این عنوان کاندید شدند. من با شناخت نسبی که از آقای دنیا مالی دارم فکر می کنم انتخاب درستی بود و می تواند در ای کابینه موفق باشد و تعامل خوبی با مجلس و دولت ایجاد کند.

* انتخاب ایشان پس باعث تعامل خواهد شد؟

بله، این شناخت را من از آقای دنیا مالی دارم که ایشان اهل تعامل هستند و می تواند بعضی از گره هایی که در ورزش داریم و فقط به دست مجلس باز می شود را برطرف کند. ما پرونده هایی را در مجلس داریم که سال‌های سال است در حال خاک خوردن است مثل نظام باشگاه داری، این معضلاتی است که حتما باید در تعامل با مجلس حل شود یا قوانینی که باید حذف شود و مقرراتی که باید در ورزش اضافه شود، اینها کارهایی است که فقط با تعامل با مجلس درست می شود. شرکت توسعه نیز یکی دیگر از معضلات ورزش ماست. اساس کار این شرکت این بود که بتواند از تمام ظرفیت ها  و منابع استفاده کند. بعد به شرکتی تبدیل شد که بسیاری از اماکن به آنجا واگذار شد که خودش یک معضل جدید برای فدراسیون‌های ما شد. یک سازمانی مثل نوسازی مدارس می خواهد می توانند با این راه به ورزش کشور کمک کنند. پروژه‌های نیمه تمام زیادی در کشور و استان های مختلف وجود دارند که باید ادامه داده شوند ولی به دلیل کمبود منابع رها شده بعضی از این پروژه‌ها نیز در دست کشور توسعه منابع است که به نظرم با اصلاح برخی قوانین می شود آنها را سر و سامان داد و به مردم واگذار کرد و از طرف دیگر نیز نظام باشگاه داری اصلاح شود. من مطمئنم با شناختی که آقای دنیا مالی از وضعیت موجود دارند می‌توانند با یک ریل گذاری مناسب وضعی را سر و سامان بدهند و باعث پیشرفت ورزش بشوند. در صحبت‌هایشان هم شنیدیم که می گفتند از همین امروز باید برای المپیک 2028 خودمان را آماده کنیم. به هر حال ورزش غرور ملی را افزایش می دهد و برای مردم شادی آفرین است.

*به جز مجلس به نظر شما با کدام یک از وزارت خانه ها می شود تعامل کرد؟

یکی دیگر از نکته ها تعامل با ورزش آموزش و پرورش است، می دانیم که راه ورزش قهرمانی از ورزش آموزش و پرورش و کشف استعدادها می گذرد. آموزش پرورش می تواند در رده های نونهالان، نوجوانان و جوانان اقدامات خوبی را داشته باشد که خروجی آنها می تواند برای ورزش قهرمانی ما مفید باشد. مورد دیگر ورزش همگانی است که شهرداری می تواند در آن نقش موثری داشته باشد، مثلا می تواند دسترسی مردم را به وسایل ورزشی ارزان تسهیل کند و این موضوع نیز می تواند با تعامل با وزارت ورزش انجام شود. در حال حاضر یکی از معضلات ما گران شدن ورزش است که می تواند به جامعه ما آسیب برساند.