![برد تیم ملی امید ایران مقابل لبنان در مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/TShUlJrKAFvl/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRnwNVuR5bYh-XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVjJwa_8NVUOUwWxWQxIu3Fg,,/%D8%AA%DB%8C%D9%85+%D9%85%D9%84%DB%8C+%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF.jpg)
تیم ملی فوتبال امید ایران از ساعت ۱۴:۳۰ امروز در دوشنبه به مصاف تیم ملی لبنان رفت که این دیدار با نتیجه 2 بر صفر به سود امیدهای کشورمان به پایان رسید.
گل های امید ایران توسط مهدی لموچی در دقیقه 5 و میلاد کر 3+90 به ثمر رسید.
در دقیقه ۸۹ بازی امیدهای ایران و لبنان ضربه پنالتی برای ایران توسط سامان فلاح از دست رفت تا اختلاف دو برابر نشود.
شاگردان مهدوی کیا با این پیروزی 6 امتیازی شدند. آن ها در اولین بازی خود در مسابقات مقدماتی امیدهای آسیا به پیروزی پرگل 4 بر صفر مقابل نپال دست یافتند.
تیم ملی فوتبال کشورمان در گروه C این مسابقات با تیمهای نپال، لبنان و تاجیکستان همگروه است و آخرین بازی شاگردان مهدوی کیا مقابل تاجیکستان میزبان خواهد بود.
مسابقات مقدماتی قهرمانی کمتراز ۲۳ سال فوتبال آسیا در ۱۱ گروه برگزار میشود که ۱۱ تیم صدرنشین به همراه ۴ تیم برتر دوم و ازبکستان (میزبان) در خرداد ۱۴۰۱ در مسابقات نهایی شرکت خواهند کرد.