بیژن ذوالفقارنسب کارشناس فوتبال کشورمان درباره تغییرات زیاد سرمربیان در بیستمین دوره لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: تغییرات زیاد سرمربیان در فوتبال حرفهای امری رایج نیست و بسیار غیر قابل تحمل است. این مسئله ناشی از تصمیمات نادرست و غیر کارشناسی مدیران باشگاهها است.
او گفت: آنها بدون شناخت و تحقیق ابتدای فصل مربی انتخاب میکنند. مدیران تحمل کسب نتیجه ضعیف را ندارند و بلافاصله مربی را تغییر میدهند. در حالی که حداقل دو برابر تعداد باشگاههای لیگ برتری مربیان درجه یک که توانایی علمی، مدیریت و هدایت تیم ها فوتبال را در دارند در کشورمان داریم.
دلالها روی تصمیمات مدیران باشگاهها تاثیر میگذارند
ذوالفقار نسب گفت: در فوتبال حرفهای دلالها کار انتقال بازیکنان را به باشگاهها انجام میدهند. حالا این افراد با وسوسه یا تحت فشار قرار دادن مدیران در فضای مجازی سعی در تغییر مربیان باشگاهها و تحمیل مربی مد نظر خود به آنها دارند و از این طریق درآمد هنگفتی به دست میآورند. قطعا این نشانه ضعف مدیران است.
کارشناس فوتبال درباره ورود مربیان جوان به لیگ برتر فوتبال گفت: سرمربیگری یک حرفه کاملا تخصصی است. افراد با گذراندن دورهها و کلاسهای آموزشی استاندارد میتوانند تخصص مربیگری را کسب کنند. افرادی که بدون گذراندن این دورهها وارد چرخه مربیگری میشوند،به فوتبال لطمه میزنند.
او بیان کرد: کمیته آموزش فدراسیون فوتبال کشورمان باید از صدور مجوز برای مربیانی که مدارک و دورههای آموزشی مربیگری را سپری نکرده اند پرهیز کند.
بازیکنان موفق الزاما مربی موفقی نمیشوند
او درباره ورود مربیان جوان به لیگ برتر گفت: عملکرد خوب در دوران بازیگری ملاک موفقیت در مربیگری نیست. میشل پلاتینی بازیکن شاخصی بود، اما نتوانست مربی موفقی شود.
او خاطر نشان کرد: فقط در فوتبال ایران فوتبالیستهای موفق و محبوب بدون سپری کردن دورههای مربیگری هدایت تیمهای فوتبال را برعهده میگیرند. این کار به ضرر این افراد و باشگاههای فوتبال تمام میشود.
رئیس کانون مربیان کشورمان درباره فعالیتهای کمیته آموزش فدراسیون فوتبال گفت: رئیس جدید فدراسیون فوتبال باید برای کمیته آموزش برنامه داشته باشد.