داود سوری در گفتگو با خبرنگار ما در نهاوند اظهار داشت: با توجه به اینکه سیل اخیر در شهرستان نهاوند بیشترین خسارت را به خانههای روستایی که مقاومسازی نشده بودند وارد کرده و نهاوند روی گسل زلزله قرار گرفته از این رو مقاومسازی هفت هزار و 150 واحد مسکن روستایی بسیار ضروری است.
وی بیان کرد: در حال حاضر در این شهرستان 23 هزار واحد مسکن روستایی وجود دارد که تاکنون 14 هزار و 850 واحد مقاوم سازی شدهاند و مقاومسازی هزار واحد روستایی نیز در دست اجراست.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند تاکید کرد: تاکنون 65 درصد واحدهای مسکن روستایی مقاومسازی شدهاند که در این زمینه شهرستان نهاوند رتبه اول را در استان به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه به مشکلات مقاوم سازی مسکن روستایی در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: مهمترین مشکلی که بر سر راه مقاومسازی مسکن روستایی شهرستان وجود دارد وثیقههای سنگینی است که بانکهای عامل برای دادن تسهیلات 15 میلیون تومانی مقاومسازی مسکن روستایی تعیین میکنند که امیدواریم با مساعدتهای مسئولان و بانکهای عامل این مشکل به زودی حل شود.
سوری به صدور تعداد سند مالکیت برای واحدهای روستایی و شهرهای زیر 25هزار نفر در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت : تاکنون در شهرستان نهاوند 21 هزار و 500 جلد سند مالکیت برای واحدهای روستایی و شهرهای زیر 25 هزار نفر صادر شده که این تعداد سند مالکیت برابر 85 درصد واحدهای روستایی است.
به گزارش تسنیم، معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور در بازدید از بافتهای روستایی استان همدان با اعلام اینکه برخی واحدهای فرسوده روستایی استان همدان بسیار آسیبپذیرند، گفته بود در استان همدان واحدهای روستایی فرسودگی بالایی دارند که باید برنامه لازم برای اصلاح آنها تدوین شود که انتظار میرود مسئولان این بخش تلاش بسیاری برای مقاومساز مسکن روستایی داشته باشند.