در دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان میخوانیم:
اَللّهُمَّ غَشِّنى فیهِ بِالرَّحْمَةِ و َارْزُقْنى فیهِ التَّوْفیقَ و َالْعِصْمَةَ و َطَهِّرْ قَلْبى مِنْ غَیاهِبِ التُّهَمَةِ یا رَحیماً بِعِبادِهِ الْمُؤْمِنینَ خدایا فراگیر مرا در این ماه به مهر خود و روزی ام کن در آن به توفیق و خودنگهدارى و پاک کن دلم را از تیرگی هاى تهمت اى مهربان نسبت به بندگان مؤمن خود.
حجت الاسلام و المسلمین حمید رضا بصیری مدرس دانشگاه و کارشناس مذهبی در تفسیر دعای روز بیست و نهم ماه رمضان، گفت: در دعای روز بیست و نهم در آستانه عید بزرگ فطر، از خدا میخواهیم که ما را در دریای رحمتش غرق کند و این رحمت ها، تمام وجود ما را بگیرد. از خدا میخواهیم که به ما، توفیق را روزی کند. بعضیها معنای توفیق را ناقص میفهمند. فکر میکنند که توفیق چیزی است که انسان پایش را روی پایش بیندازد و خدا یک توفیق کامل به او بدهد. این در حالی است که خدا توفیق را روزی ما کرده است.
وی افزود: توفیقهای خداوند اطراف ما ریخته است؛ ما باید تلاش کنیم، سعی کنیم و حرکت کنیم که این توفیقات را به دست بیاوریم. دو ماه رجب و شعبان، ماه رمضان همگی توفیق بود. روزههای مستحبی که بعد از ماه رمضان میتوانیم بگیریم؛ سلامتی، دوستِ خوب، خانواده خوب، همگی توفیق هستند. وقتی یک مرغ در اطرافش دانه است، تلاش میکند با نوکش زمین را بشکافد و دانه هایش را بیرون بکشد. ما هم باید اینگونه دنبال توفیق الهی باشیم و ان شاء الله بعد از ماه رمضان هم این توفیقات را شناسایی و از آنِ خودمان کنیم.