با فرا رسیدن اربعین حسینی ، سیل خروشان عاشقان و آرزومندان ابا عبدالله الحسین علیه السلام است که از گوشه گوشه دنیا به سوی آن سرزمین مقدس روانه میگردند.. در این میان دوستداران و ارادتمندان به خاندان اهل بیت علیهم السلام در طول مسیر با برگزاری موکب هایی جهت پذیرایی از زوار آن حضرت ، جلوه های زیبایی را از عشق و علاقه خود به نمایش میگذارند ...
از کودکی خردسال که تنها با یک دستمال در دست به پذیرایی میرود تا آنها که با پخش نذورات متفاوت از آب و چای و شربت و غذا تا محل اسکان و تعمیرات وسایل زوار و غیره، هر کدام به گونه ای فریاد میزنند باَبی اَنت و امّی یا حسین ...
در ثواب این اطعام و اکرام به زائران ، تنها به ذکر خلاصه ماجرای سید بحرالعلوم میپردازم که «در این اندیشهام که چگونه و بر چه اساس، حقتعالی اینهمه ثواب به زائران و گریهکنان حضرت سیدالشهدا علیه السلام عطا میکند؛ تا جایی که در ازای هر قدمی که زائر او بر میدارد، ثواب یک حج و عمره در نامه عملش نوشته میشود و در ازای یک قطره اشک بر مظلومیت او تمام گناهان صغیره و کبیرهاش آمرزیده میشود؟!»
و درنهایت پاسخ شنید که «جناب بحر العلوم! حضرت سیدالشهدا علیه السلام هر آنچه که از مال و منال، اهلوعیال، پسر و برادر، دختر و خواهر و سر و پیکر که داشت، همه را در راه خدا فدا ساخت. پس در این حال، اگر خداوند به زیارت کنندگان و گریهکنان او آن همه اجر و ثواب عطا نماید، نباید تعجب کرد.»
در این همایش دلدادگی ، که عموما از سر اخلاص و نهایت ادب است ، بعضی تبلیغات و درخواستها هم هستند که به مذاقت خوش نیایند و دور از انتظارت باشند ...
"برای تامین 20 میلیون جرعه آب آشامیدنی زوار امام حسین علیه السلام در پیاده روی اربعین حسینی در کربلا نیاز به پنج میلیارد تومان می باشد." فکر میکنید چه گروهی برای تامین این مبلغ، فراخوان امداد از هموطنان داده است ؟!
شاید اگر از یک موکب یا نهاد مردمی خودجوش چنین تقاضایی میشد ، جای تعجب نداشت ولی جالب است بدانید که لوگوی ۴ ارگان ثروتمند ، پایین این تقاضا به وضوح قابل رویت است:
۱- بانک ملی ایران (که میزان سرمایه ثبت شده اش در مهر ماه سال ۹۶ رقمی معادل 198 هزار و 565 میلیارد و 600 میلیون ریال بوده است).
۲- شرکت داده ورزی سداد به عنوان بزرگترین سهام دار اپلیکیشن "بله"که توسط بانک ملی ایران تاسیس شده است و سرمایه آن طبق گفته سایت خودشان مبلغ پانصد میلیارد ریال میباشد.
۳-شرکت توسعه فنافزار توسن (توسن تکنو) که از راهکارهای بانکی آن میتوان به دستگاههای خودپرداز (ATM)، دستگاههای خودبانک (VTM)، دستگاههای خوددریافت (Cash In)، دستگاههای خودپرداز/خود دریافت (Cash In/Cash Out)، پایانههای غیرنقدی (Cashless) و نرمافزارهای کاربردی مرتبط آنها نظیر سیستم پایش و نظارت ATM اشاره کرد.
۴- وزارت نیرو که طبق گفته معاون برنامه ریزی و اقتصادی آن در لایحه بودجه سال 97 حدود 82 هزار میلیارد ریال برای وزارت نیرو و مجموعههای تابعه این وزارتخانه اعتبار مصوب شده است.
حالا به نظرتان با این بودجه های مصوب میلیاردی ، تقاضای ۵ میلیارد از مردم برای کمک جهت شرب آب زائران اربعین ، خنده دار و مضحک به نظر نمی آید ؟
جنابان محترم! با عرض شرمندگی، توقع ما از شما بیش از اینهاست !
صفورا ترقی