![عمل نیکی که به فرموده پیامبر(ص) از نماز و روزه بافضیلتتر است](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/eya08BnZHu0Y/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRrm3dleJbeMqXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVeYBuI0UJPBnW41bi53Z6sg,,/%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C.jpg)
اهمیت حدیث در میان مسلمانان به این دلیل است که کلام معصوم، از منابع اصلی استنباط احکام در فقه و عقاید در علم کلام محسوب میشود. همچنین احادیث از منابع اولیه پژوهشهای تاریخی است.
پیامبر اکرم صل الله علیه و آله:
أَلا اُخبِرُکُم بِأَفضَلَ مِن دَرَجَةِ الصِّیامِ وَالصَّلاةِ وَالصَّدَقَةِ؟ صَلاحُ ذاتِ البَینِ، فَإِنَّ فَسادَ ذاتِ البَینِ هِىَ الحالِقَةُ.
آیا شما را به چیزى با فضیلت تر از نماز و روزه و صدقه (زکات) آگاه نکنم؟ آن چیز اصلاح میان مردم است، زیرا تیره شدن رابطه میان مردم ریشه کن کننده دین است.
نهج الفصاحه، ص ۲۴۰، ح۴۵۸