![10 تن زغال سنگ در خرم آباد کشف و ضبط شد](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/HppNmBt8zm2x/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRomiTnpLuD5qXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVPi7Juxfim5Vf5_5-6aB0LA,,/%D8%B2%D8%BA%D8%A7%D9%84+%D8%B3%D9%86%DA%AF.jpg)
سرهنگ "حسین نجفی " در تشریح این خبر گفت: در راستای ارتقا امنیت و جلوگیری از ورود و خروج کالای قاچاق به شهرستان خرم آباد ماموران انتظامی پاسگاه ازنا در حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه کمپرسی مشکوک و خودرو را متوقف می کنند.
وی افزود: در بازرسی های به عمل آمده از خودرو مقدار 10 تن زغال سنگ کشف و در این راستا راننده دستگیر شد.
نجفی اظهار کرد: یکی از اولویت های ما در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام گذاری شده است، وظیفه ما در این خصوص دو چندان شده به همین منظور ما تمام تلاش خود را برای مبارزه با کالای قاچاق و حمایت از تولید داخلی به کار گرفته ایم.
فرمانده انتظامی خرم آباد یادآور شد: نیروی انتظامی خرم آباد همه تلاش خود را برای مبارزه با کالای قاچاق به کار گرفته و در صورت مشاهده با تمام توان برخورد لازم را خواهد کرد.